Kaymakam Girgin’in Tayini Çıktı

Kay­ma­kam Murat Gir­gin Sinop Vali Yar­dım­cı­lı­ğı­na, Kaman’a ise Kilis Vali Yar­dım­cı­sı Şükrü Özcan atan­dı.

21.08.2019
747
A+
A-

Kay­ma­kam Murat Gir­gin Sinop Vali Yar­dım­cı­lı­ğı­na, Kaman’a ise Kilis Vali Yar­dım­cı­sı Şükrü Özcan atan­dı.

Kaman’a 2 yıl 8 ay süreyle hizmet veren ve tüm Kaman halkı tarafından sevilen Kaymakam Murat Girgin Sinop Vali Yardımcılığına atanırken, Kaman Kaymakamlığına ise Kilis Vali Yardımcısı Şükrü Özcan atandı.

7 Ağustos 2019 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan 2019/268 sayılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi Resmi Gazetede yayımlandı. Kararnameye göre, bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 403 Mülki İdare Amirinin görev yerleri değiştirildi.

Kararname ile İçişleri Bakanlığının 30 Kasım 2016 tarih ve 2016/861 sayılı Müşterek Kararnamesi ile 1. Derece Kadrolu Kaman Kaymakamlığına atanan ve 13 Aralık 2016 tarihinde göreve başlayan Kaymakam Murat Girgin, Sinop Vali Yardımcılığına yükseldi.

Girgin’den boşalan Kaman Kaymakamlığına ise aynı kararname ile Kilis Vali Yardımcısı Şükrü Özcan atandı. Kaymakam Özcan’ın önümüzdeki günlerde ilçemize gelerek göreve başlaması beklenmekte.

Görev yeri değişen bir diğer kişi ise Kırşehir Valiliği Hukuk Müşaviri Bünyamin Yıldız oldu. Yıldız, aynı kararname ile Trabzon Vali Yardımcılığına atandı.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak, eğitim sevdalısı, köylünün dostu, sanatçı kimliği ile Kaman’da her kesimle iyi ilişkiler kuran bir devlet adamı olan Kaymakamımız Murat Girgin’e yeni görevinde başarılar dileriz. / Muzaffer AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Sayı 947 Sayfa 1 ve Yılbaşı Tebrikleri
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.