Keçiören’den Kardeş Belediyeye Onay

Kaman Belediyesi ile Keçiören Belediyesi arasında geçtiğimiz ay imzalanan “Kardeş Belediye” protokolü Keçiören Belediye Meclisi tarafından onaylanarak resmileştirildi.

27.11.2019
899
A+
A-

Ekim ayının son haftasında Kaman Belediye Meclisinden alınan onay ile Belediye Başkanı Necati Çolak, Milletvekili Mustafa Kendirli, Ak Parti İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu, İl Genel Meclis Üyeleri Emre Demirci ve Durdu Üngel, Belediye Meclis Üyeleri ve merkez mahalle muhtarlarının katılımıyla Keçiören Belediyesinde Başkan Turgut Altınok arasında imzalanan “Kardeş Belediye” protokolü Keçiören Belediye Meclisinde onaylanarak Başkan Yardımcısı ve beraberindeki heyet ile geçtiğimiz hafta içerisinde ilçemize getirilerek resmileştirildi.

20 Kasım Çarşamba günü Keçiören Başkan Yardımcısı Karaduraklı hemşerimiz Kazım Kabadayı, Belediye Meclis Üyeleri  Haydar Melikoğlu ile Hacı Derviş Kaplan, Meşeköy Dernek Başkanı Erol Tıraş, Müteahhitler Dernek Başkanı Yusuf Tekay, Akpınar Pekmezci Köyü Dernek Başkanı Hacı Atıcı, Tatık Köyü Dernek Başkanı Ramazan Erdoğan, Meşeköylü İş Adamı Kemal Şefik ve DP Ankara İl Başkanı İmancı Köyünden hemşerimiz Selami Genel’in katılımlarıyla Kaman Belediyesine ziyaret gerçekleştiren heyet, Keçiören Belediyesi ile Kaman Belediyesinin resmi olarak “Kardeş Belediye” olduklarını gösteren belgeyi Başkan Necati Çolak’a teslim ettiler.

ŞEHİDİNMİZ ADINA PARK YAPACAKLAR

Kardeş Belediye imza töreninde konuşan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Kaman ilçesi ile kardeşlik ilişkilerimiz çerçevesinde karşılıklı olarak projelerimizi, tecrübelerimizi ve birikimlerimizi paylaşacağız. Yurt içi ve yurt dışı kardeş belediyelerimiz ile bölgeler arası dostluk ve tecrübe paylaşımına kapı aralıyoruz. Bu kardeşlik çerçevesinde ilk icraatımız Barış Pınarı Harekâtı’nda şehit olan Uzman Onbaşı Umut Coşkun adına Kaman’da bir park yapmak olacak. Şehitlerimizin ve kahramanlarımızın hakkını ne yapsak ödeyemeyiz, vatan onlara minnettar,” dedi.

Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak da konuşmasında, “Belediyecilikte çığır açmış efsane Başkan Sayın Turgut Altınok’un tecrübeleri ve birikimleri bizim için değerli, proje alışverişinde bulunacak, istişare içinde olacağız, Keçiören ile kardeşliğimiz hayırlı olsun,” diye konuşmuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  500 TL Sana Gurban Olsun

İLÇEMİZİ GEZDİLER

Kardeş Belediye protokolünün onaylanmasının ardından ilçemizi ziyaret eden heyet, Belediye makamında bir süre sohbet ettikten sonra Japon Bahçesi ve Kalehöyük Arkeoloji Müzesini gezerek ilçemiz hakkında bilgiler aldılar. Heyet, onurlarına verilen yemekte ise sohbet ederek Kardeş Belediye olarak ilişkilerin geliştirilmesi ve Kaman’a yapılabilecek proje ve hibeler üzerinde görüş alışverişinde bulundular. / Sultan AKTÜRK

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.