Kendirli’den istişare toplantısı

Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Kaman’da tüm muhtarların katılımıyla bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

31.12.2019
651
A+
A-

28 Aralık Cumartesi günü Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Ak Parti İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu, Kurancılı Belediye Başkanı Adem Bıcakcı, İl Özel İdaresi Gene Sekreteri Kurtuluş Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Hacı Ömer Seyfi, İl Genel Meclis Üyeleri Emre Demirci ve Durdu Üngel ile Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Eğri katılırken, muhtarlar ve ilçemizdeki Kurum Müdürleri de hazır bulundu.

Toplantıda 2019 yılının genel bir değerlendirmesini yapan Milletvekili Kendirli, 2020 yılında yapılacak çalışmalara dayanak teşkil etmesi için katılımcıların görüş ve önerilerini dinledi.

Toplantıya katılan muhtarların istek ve taleplerini de dinleyen Kendirli, görüşmeleri not alarak ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaparak taleplerin karşılanması için çalışacaklarını söyledi.

Öte yandan, Kaman’da Organize Sanayisini canlandırmak için çalıştıklarını belirten Kendirli, ilçemizden çıkarılan granit madeni konusunda Kaman OSB’nin bir ihtisas alanı olmasını arzuladıklarını belirtti. Kaman Cevizimizin de sanayi ürünü haline gelmesi için üretimin artırılması ve paketlenmesini hedeflediklerini vurguladı. / Muzaffer AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Bakan Kurum’dan Kaman’a yatırım sözü
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.