Keramettin Gök’te sıcak asfalt tepkisi

Gaffar Mahallesi, Orta Mahalle, Sarıuşağı Mahallesi ve Cuma Mahallesinden geçen Şehit Keramettin Gök Caddesinin söz verildiği gibi sıcak asfalt yapılmamasına tepki geldi.

05.10.2022
1.207
A+
A-

Gaffar Mahallesi, Orta Mahalle, Sarıuşağı Mahallesi ve Cuma Mahallesinden geçen Şehit Keramettin Gök Caddesinin söz verildiği gibi sıcak asfalt yapılmamasına tepki geldi.

Belediyenin sosyal medya hesabından fotoğraflarla birlikte “Hizmetimiz kesintisiz devam ediyor… Orta Mahalle Keramettin Gök Caddesi’nde devam eden asfalt serim çalışmasını yerinde inceledik,” paylaşımını ve gazetemizde haber konusu olan Belediye Başkanı Necati Çolak’ın açıklamalarını da hatırlatan bir Cadde sakini, “Uzun bir süredir beklediğimiz sıcak asfalt yerine incecik mıcır seriyorlar, verilen söz tutulmadı,” diye açıklamada bulundu.

Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak’ın Kurban Bayramı’nın üçüncü günü olan 11 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilen Gurbetçi Şenliğinde açıkladığı, “Şehit Keramettin Gök Caddesinin tamamı sıcak asfalt olacak” sözünün yerine getirilmediğini belirten Cadde sakinleri, “Bu işte bir yanlışlık var,” diyerek tepki gösterdiler.

Başkan Çolak, konuyla ilgili önceki açıklamasında, “20 Temmuz 2022 tarihinde Karayolları tarafından ihalesi yapılan ve Karayolları ağında bulunan ve ilçemizin tam ortasından geçen 3,6 kilometre uzunluğundaki Atatürk Caddesi ve Prens Mikasa Caddesini kapsayan anayol ile bu yola bağlı 25 Aralık Caddesinden Çevre Yoluna kadar olan bölüm, Şehit Keramettin Gök Caddesinin tamamı ve Ziyarettepe Millet Bahçesine çıkan Dadaloğlu Caddesi sıcak asfalt olacak,” sözlerine yer vermişti. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Otobüs ücretlerine zam
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.