Kırşehir aydınlık yarınlar için Aydın Akpınar diyor

Büyük Teveccüh Gören MHP Kırşehir’den 1 Vekil İstiyor

12.05.2023
606
A+
A-

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesinde ziyaretlerini sıklaştıran Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir Milletvekili Adayı Avukat Ali Aydın Akpınar, büyük ilgi görüyor.

Seçim propaganda süresinin kısa olması nedeni ile teşkilatların il genelinde organize ettikleri her programına katılmak için yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdüren Kırşehir 1.Sıra Milletvekili Adayı Avukat Ali Aydın Akpınar ile 2.Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Ay, ötekileştirmeden tüm vatandaşları ziyaret ederek hem projelerini hem de parti politikalarını anlatıp, MHP’nin Kırşehir’de oy patlaması yapması için emek vermekte.

Ev, işyeri, pazaryeri, taziye evi ve toplantı mekânlarında sevgi seli ve muhteşem bir ilgiyle karşılanan Aydın Akpınar ve MHP heyeti, Kırşehirlilerden aydınlık bir yarın için oy desteği istiyor.

Ziyaretlerde halkın büyük çoğunluğunun oylarını Aydın Akpınar ve MHP’ye vereceğini açıkça beyan etmesi Kırşehir halkının artık değişim ve çalışacak bir vekil istediği olarak yorumlanmakta.

Haber: İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Ceviz Festivali yarışma müracaatları başladı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.