Kırşehir CHP Aday Adayları Tanıtıldı

Kaman’dan Aday Adaylığını açıklayan hemşerimiz Şaban Türk’ünde sahne de yer aldığı tanıtım programına Kaman’dan oldukça yoğun katılımın gerçekleşmesi ise gözlerden kaçmadı.

01.04.2023
782
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için Kırşehir’den Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan 8 isim için tanıtım programı düzenledi.

31 Mart Cuma günü Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen Aday Adayları Tanıtım Programına Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, CHP Kırşehir Eski İl-İlçe Başkanları, yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kaman’dan Aday Adaylığını açıklayan hemşerimiz Şaban Türk’ünde sahne de yer aldığı tanıtım programına Kaman’dan oldukça yoğun katılımın gerçekleşmesi ise gözlerden kaçmadı.

CHP Kırşehir Milletvekili Aday Adayları Tanıtım Programının açılış konuşmasını İl Başkanı Hüseyin Çakmak gerçekleştirdi. Başkan Çakmak, hangi aday adayı seçilirse seçilsin küsmeden CHP için mücadele etmesi gerektiğini söyledi.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise yaptığı açıklamada; “Bizler göreve geldiğimiz ilk günden itibaren kimseyi ayırt etmeksizin hizmetlerimizi sürdürdük. Cumhuriyet Halk Partisi’nde milletvekili aday adaylarımıza başarılar diliyorum,” dedi.

Konuşmaların ardından CHP Kırşehir 28. Dönem Milletvekili Aday Adayları tanıtımına geçildi. Alfabetik sıra ile Kırşehir CHP Milletvekili Adat Adayları Duygu Zorlu, Hatice Bayram, Aslan Beyhan, Baran Genç, Ethem Merdan, Metin İlhan, Oğuz Altın, Şaban Türk sahneye çıkarak birer konuşma yaptılar. Daha sonra tüm adaylar sahnede fotoğraf çektirerek birbirlerini tebrik ettiler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Yeni yılın ilk meclis toplantısı yapıldı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.