Kırşehir yolunda kaza: 1 kişi öldü

Kaman Kırşehir yolunda direksiyon hâkimiyetini kaybeden Aydınlar Köyünden Abdullah Orman, yaşamını yitirirken yanında bulunan bir kişi de yaralandı.

18.08.2021
1.509
A+
A-

Kaman Kırşehir yolunda direksiyon hâkimiyetini kaybeden Aydınlar Köyünden Abdullah Orman, yaşamını yitirirken yanında bulunan bir kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Kırşehir Petlas Fabrikasında işçi olarak çalışan Metin oğlu 1987 doğumlu Abdullah Orman, 17 Ağustos Salı günü saat 02.30 sıralarında Murtaza Güneş idaresindeki aracın takla atması sonucu yaşamını yitirdi.

Kaza, Kaman’dan Aydınlar Köyüne seyir halinde iken Kurancılı yolunu geçtikten sonraki ikinci virajda meydana geldi. Virajı alamayan araç refüje kayarak takla attı. Araçta yolcu olarak bulunan Abdullah Orman yaşamını yitirirken, sürücü Murtaza Güneş ise hafif yaralandı. 34 yaşındaki Abdullah Orman’ın evli ve yaklaşık 12 yıldır Petlas’ta çalıştığı öğrenildi.

Orman’ın cenazesi otopsinin ardından aynı gün öğleden sonra Aydınlar Köyünde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Kaza ile ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

YOL GÖZDEN GEÇİRİLMELİ

Daha öncede defalarca haber yaparak Kaman-Kırşehir yolunda mıcır kaplama ile yapılan çalışmanın tehlikeye neden olduğu konusundaki uyarılarımız dikkate alınmadı. Yetkililer yolun iyileştirilmesi için bir çalışma yapmazken, sürücüler de hız kurallarına dikkat etmedikleri için mıcırlı yolda karda-buzda kayar gibi kazalara karıştılar.

Ancak bu son kaza da bir kişi göz göre göre yaşamından oldu. İnşallah bu yolun kalitesi yükseltilir ve gereksiz virajlar düzeltilerek bundan sonrası için bir başka kişinin canının yanmasına ve ölümüne engel olunur. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Bulanık’tan Sığır ve Koyunda Tüberküloz Uyarısı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.