Kızılay Yardımlarına Devam Ediyor

Türk Kızılay’ı Kaman Şubesi Çarşamba Pazarında Maske ve Dezenfektan Dağıttı

06.05.2020
841
A+
A-

Türk Kızılay’ı Kaman Şubesi, Mübarek Ramazan Ayı ile içerisinde bulunduğumuz koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle yardım ve destek çalışmalarına hız verdi.

Geçtiğimiz hafta belediye ile görüşerek Zabıta’nın da katkısıyla Çarşamba Pazarı girişinde maske, el dezenfektanı ve evlerde mahsur kalan çocuklar için çikolata ve bisküviden oluşan hediye paketleri dağıtan Türk Kızılay’ı ihtiyaç duyulan her yerde olmaya devam ediyor.

Şube Başkanı Hasan Durmuş ile Yöneticiler Lütfi Korkmaz ve Necip Başpınar, Türk Kızılay’ı olarak yaptıkları çalışmalar hakkında gazetemize açıklamalarda bulundular.

Türk Kızılay’ı Kaman Şubesi olarak çevreden elde edilen veriler, gelen taleplerden ve muhtarlardan gelen bilgiler doğrultusunda oluşturulan listelerin incelenmesinin ardından yapılacak yardım miktarı ve şekli belirlenerek ihtiyaç sahiplerinin sıkıntılarının giderilmesine çalıştıklarını belirten Başkan Durmuş, açıklamasında; “Bu süreç içerisinde 200 aileye nakit, 300 aileye gıda yardımında bulunduk. Ayrıca, Ramazan Bayramı dolayısıyla 30 çocuğumuzu ise ihtiyacına göre giydirerek sevindirmek istiyoruz.

Unutmayalım ki Türk Kızılay’ı yardım ve desteklerini hayırsever vatandaşlarımızdan aldığı güçle yapabilmektedir. Ayni, nakdi ve kan bağışlarınız için lütfen Türk Kızılay’ı ile iletişime geçiniz,” dedi. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  İkizler’de arazi kavgası: 1 ölü
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.