KÖYDES ve SYDV Üyeleri Seçildi

bir yıl süreyle görev yapacak olan Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) Encümen Üyeliği ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti seçimleri gerçekleştirildi.

24.04.2019
850
A+
A-

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında İl Genel Meclisi, Mahalle ve Köy Muhtarlıklarında yaşanan değişimler sonrasında Kaman Kaymakamı Murat Girgin, yeni seçilen muhtarlarla tanışma ve görevlendirme toplantısı düzenledi.

17 Nisan Çarşamba günü Hükümet Konağındaki Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda önümüzdeki bir yıl süreyle görev yapacak olan Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) Encümen Üyeliği ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti seçimleri gerçekleştirildi.

Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyeliği seçimlerinde aday olan İl Genel Meclisi Üyelerinden Emre Demirci 44 oy, Murat Gedik 22 oy ve Durdu Üngel 11 oy aldı. Demirci ve Gedik asıl üyeliğe getirilirken, Üngel ise yedek üyeliğe getirildi.

Birlik Muhtar Üyeliğine aday olan Bayındır Köyü Muhtarı Sinan Yılmaz 26 oy, Tatık Köyü Muhtarı Tuncay Kılıç 22 oy, Kargınkızıközü Köyü Muhtarı Erdal Işık 17 oy, Savcılı Bağbaşı Köyü Muhtarı Mustafa Kuş ise 14 oy aldılar. Muhtar Yılmaz ve Kılıç asıl üyeliğe getirilirken, Işık ve Kuş ise yedek üye oldular.

Toplantı’da yapılan diğer seçimde ise Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti muhtar üyeliklerine oy birliği ile Cuma Mahallesi Muhtarı Sedat Erdal ve Yeniyapan Köyü Muhtarı Vedat Demirel seçildi.

Birlik ve Fon Üyeliklerine seçilen İl Genel Üyelerini ve Muhtarları tebrik eden Kaymakam Girgin, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde yeni seçilen İl Genel Meclis Üyelerine ve Muhtarlara da başarılar diledi. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Gökalp: “Kuraklık ciddi boyutlarda”
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.