Köylerimize 3 yılda 40 Milyon liralık yatırım

Kaman Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Emre Demirci, 3 yıl içinde Kaman Köylerine yaklaşık 40 Milyon Liralık yatırım yapıldığını söyledi.

30.03.2022
1.016
A+
A-

Kaman Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Emre Demirci, 3 yıl içinde Kaman Köylerine yaklaşık 40 Milyon Liralık yatırım yapıldığını söyledi.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından geçen 3 yıl süre zarfından verdiği sözlerin arkasında durarak hem köylülerin hem de köy muhtarların istek ve taleplerini öncelik sırasına göre çözmeye dikkat ettiklerini belirten İl Genel Meclis Üyesi Emre Demirci, bu güne kadar yaptığı çalışmalar konusunda Gazetemiz Kaman Ak Haber’e açıklamalarda bulundu.

İl Genel Meclis Üyesi Emre Demirci, özet olarak yaptığı açıklamasında; “Kırşehir il Özel İdaresinin desteği ile köylerimize 10 Milyon Lira maliyetle 50 kilometre yol ve 11 Milyon Lira maliyetle 19 köyümüzün 180 kilometrelik altyapısını tamamlayarak teslim ettik. 5 Milyon Liraya mal olan Savcılı Pompaj Sulaması Projesi ile 3 Bin Dekar araziyi suyla buluşturduk. Köylerimizin kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için bu güne kadar 400 Bin Lira ödenek çıkarttık,” dedi.

Çalışmaları halen devam eden ve tamamlandığında bölgeye ekonomik katkılar sağlayacak olan Savcılı Büyükoba Plajı’na yapılmakta olan Tatil Köyü Projesi ve Sahil Yolu Projesi için bu güne kadar 13 Milyon Lira destek sağladıklarını da söyleyen Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Emre Demirci, 3 yıl içerisinde köylerimize 39 Milyon 400 Bin Liralık yatırım yapıldığının altını çizdi.

Köylerin sorunları ve talepleri konusunda taviz vermeden çalışmalarına devam edeceklerini vurgulayan Demirci; “Yatırımlar konusunda her zaman destek aldığım Kırşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Kendirli’ye, Kırşehir Valimiz Sayın İbrahim Akın’a, Ak Parti İl Başkanımız Sayın Seher Ünsal’a, İl Genel Meclisi Başkanımız Şaban Çelik’e ve Özel İdare Genel Sekreterimiz Kurtuluş Yılmaz’a halkımız ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemize hizmet için hep birlikte çalışmaya devam. Durmak yok, hizmete devam,” ifadelerini kullandı. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Babacan Kaman’a geliyor
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.