Kurtuluş Bulduk vefat etti

Orta Mahalle eski Muhtarı Muzaffer Bulduk’un oğlu 1983 doğumlu Kurtuluş Bulduk, girdiği bunalım sonrası hayatına sona verdi.

31.08.2022
1.194
A+
A-

Orta Mahalle eski Muhtarı Muzaffer Bulduk’un oğlu 1983 doğumlu Kurtuluş Bulduk, girdiği bunalım sonrası hayatına sona verdi.

Edinilen bilgiye göre, Kaman Belediyesi personeli de olan Kurtuluş Bulduk, 26 Ağustos sabahı Cuma Mahallesi Mezarlığında bulunan ve uzun yıllar önce vefat etmiş olan Annesi Nazmiye Bulduk’un mezarı yanında bulunan çam ağacına bağladığı iple hayatına son verdi. İhbar üzerine Kurtuluş’un cansız bedenini bulan emniyet güçleri yaptıkları incelemenin ardından 112 ekiplerinin yardımı ile cenazeyi Kaman Devlet Hastanesi morguna kaldırdılar.

TÖREN DÜZENLENDİ

Otopsi işlemlerinin ardından 27 Ağustos Cumartesi günü saat 12.00’de Kurtuluş Bulduk için Kaman Belediyesi önünde tören düzenlendi. Kurtuluş’un ailesinin de hazır bulunduğu törene Belediye Başkan Vekili Ümit Ayas, Belediye Meclis Üyeleri ve mesai arkadaşları katıldı. Törende Başkan Yardımcısı Eftal Avşar tarafından Kurtuluş Bulduk’un özgeçmişi okundu. Cenazesi, öğle namazını müteakip Çarşı Camiinde kılınan cenaze namazını müteakip yaşamına son verdiği yerde, Cuma Mahallesi mezarlığında Annesinin mezarının yanına defin edildi. Taziyesi, Orta Mahallede bulunan babasının evinde kabul edilmekte.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak, evli ve bir kız çocuğu babası Kurtuluş Bulduk’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve çalışma arkadaşlarına baş sağlığı dileriz. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Akıl almaz kaza 1 kişi öldü
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.