Kuveyt’ten Kamanspor’a 18 Bin Lira

Kırşehir 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde 2020 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan ve 2021 sezonunda ilimizi Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etme hakkını kazanan Yeşil Kamanspor takımımıza Kuveyt’ten 18 Bin Lira’lık destek geldi.

21.04.2021
1.300
A+
A-

Kırşehir 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde 2020 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan ve 2021 sezonunda ilimizi Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etme hakkını kazanan Yeşil Kamanspor takımımıza Kuveyt’ten 18 Bin Lira’lık destek geldi.

Kuveyt’te Taşeronluk yapan Kargınkızıközülü Türk ailesinden 4 amcaoğlu hemşerimiz, yanlarında çalıştırdıkları çok sayıda Kamanlılar sayesinde ilçemiz ekonomisine can suyu olmaya devam ederlerken, bu yılbaşında ekonomik sıkıntılar nedeniyle BAL’dan çekilmesi gündeme gelen takımımız Yeşil Kamanspor’a verdikleri destek sözünü yerine getirdiler.

Kendi aralarında topladıkları 18 Bin Lira’yı Hacıpınar Mahallesi Muhtarı Dursun Türk’e; Yeşil Kamanspor’un banka hesabına aktarılması ve dekontunu Kulüp Yönetimine teslim etmesi amacıyla gönderen Kuveyt’teki gurbetçi hemşerilerimiz, gerçekleştirdikleri bu dayanışmanın başka insanlara da örnek olacağına inandıklarını belirttiler.

Destek kampanyası nedeniyle geçtiğimiz Perşembe günü düzenlenen basın toplantısında konuşan Yeşil Kamanspor Kulübü Başkanı Nedim Kaya; “Gurbette çalışan emekçi kardeşlerimiz Kamanspor’a destek amacıyla kendi aralarında kampanya düzenleyip topladıkları parayı Hacıpınar Mahallesi Muhtarı Dursun Türk’e göndererek onlarda Kamanspor’umuzun banka hesabına 18 Bin Lira’yı yatırarak dekontunu bizlere teslim ettiler.

Bizlerde Kaman’ımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Çocukların rızkından ve ekmeğinden keserek takımızın ve Kaman’ımızın adını daha iyi duyurabilmemiz için yardımda bulunan Kuveyt’teki bütün kardeşlerimize selam ve saygılarımı sunuyorum. Ayrıca bu parayı bizlere ulaştıran Sayın Muhtarımız Türk’e de takımımız adına tekrar teşekkür ediyorum.

Sosyal medyada da tek tek isimleri paylaşılan bu arkadaşlarımızın örnek davranışı diğer gurbetçi hemşerilerimize de örnek oldu. Yurtdışından çok sayıda destek telefonu açan hemşerilerimiz Yeşil Kamanspor Kulübümüzün banka hesap numaralarını istemekteler. İnşallah bu desteklerin artarak devam edeceğine inanmaktayız,” dedi.

Hacıpınar Mahallesi Muhtarı Dursun Türk ise toplantıda yaptığı açıklamada; “Kuveyt’te özel bir şirkette Türk’ler ailesi ile birlikte çalışan tüm Kamanlı çocuklarımıza Yeşil Kamanspor kulübümüze destek oldukları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Diğer şehirlerde olduğu gibi ilçemizdeki spor kulübü de ayakta durmalı. İlçemizdeki esnafların ve zengin insanlarımızın da takımımıza sahip çıkmasını bekliyoruz. Türk ailesi olarak örnek davranışlarından dolayı tüm yeğenlerimize ve Kamanlı çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Her zaman takımımızın yanında olmaya devam edeceğiz,” sözlerine yer verdi. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Yelekte arazi yangını korkuttu

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.