Mehmetçiğe “Ceviz Dolusu” Destek

Milli ve Manevi Değerlere Her Zaman Sahip Çıkan Kaman Halkı, “Barış Pınarı Harekatı”na Katılan Mehmetçiğe Kucak Açtı.

16.10.2019
463
A+
A-

Milli ve Manevi Değerlere Her Zaman Sahip Çıkan Kaman Halkı, “Barış Pınarı Harekatı”na Katılan Mehmetçiğe Kucak Açtı.

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin sınırlarımızda güvenliği artırmak ve teröristleri temizlemek amacıyla Suriye’ye yaptığı sınır ötesi harekâta ülke genelinde olduğu gibi ilçemiz Kaman’dan da büyük destek geldi.

Ülkemizin güvenliği ve bütünlüğü için başlatılan askeri operasyonlara desteğini açıkça ortaya koymak ve canla başla vatan savunmasında görev alan Mehmetçiğe moral desteği vermek amacıyla dünyaca ünlü Kaman Cevizi Yetiştiricilerimizin talebi ve Kaman Belediyesinin organizasyonu ile Mehmetçiğe “Ceviz Dolusu” Destek Kampanyası başlatıldı.

Kampanyanın organizasyonu ve geniş kitlere duyurulması amacıyla geçtiğimiz hafta içerisinde Belediye Salonunda Başkan Necati Çolak başkanlığında bir toplantı düzenlendi. Ceviz üreticilerinden Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerine kadar geniş bir katılımla gerçekleştirilen toplantıda gönüllülük esasına dayalı şekilde Belediye önüne kurulan stantta ceviz ve nakit bağışların toplanması kararlaştırıldı.

Bu hafta sonuna kadar (18 Ekim Cuma günü) sürecek olan kampanya konusunda açıklamalarda bulunan Başkan Çolak; “Geçtiğimiz yıllarda Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı Harekâtlarında yine ilçemizden maddi ve manevi yönde çok destek çıkmıştı. Dünyaca ünlü bir marka olan Kaman Cevizi doyurucu özelliği ile askerlerimiz ceplerine alacağı birkaç tane ceviz ile o an açlık hissini bastırarak vatan müdafaasına devam edeceklerdir. İlçemizde çok sayıda ceviz üreticisi bu projeye gönüllü destek vererek bizleri duygulandırdı. Kaman halkı da tüm Türkiye gibi tek yürek olarak Mehmetçiğinin yanındadır. Orada bulunan evlatlarımız bu duygu ve düşünce ile bu zor görevde yalnız olmadıklarını bilsinler,” dedi. Kampanya sonunda oluşturulacak olan kurul marifeti ile toplanan cevizler askerlere ulaştırılacak. / Muzaffer AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Ceviz Festivalimiz güçleniyor
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.