Meral Akşener Kaman’a geliyor

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretleri kapsamında bugün Kaman’a geliyor.

29.09.2021
852
A+
A-

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretleri kapsamında bugün Kaman’a geliyor.

Genel Başkan Akşener’in 29 Eylül 2021 Çarşamba günü Kaman’da esnaf ziyaretleri gerçekleştireceğini belirten İyi Parti Kaman İlçe Başkanı Veteriner Hekim H.Hüseyin Karaboğaz, tüm Kaman halkını ve partililerini davet etti.

Karaboğaz açıklamasında; “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener, 29 Eylül 2021 Çarşamba günü Kaman’a gelerek halkımızla kucaklaşıp, kendilerini dinleyecektir. Hiçbir zaman halkımızı ayağına çağırmadığı gibi kendisi il il gezerek milletin yanında olmakta, dertlerini dinleyip çözüm yolu aramaktadır. Her geçen gün sorunların arttığı günümüzde insanların umudunu kaybetmemesini, iyimser olmasını temin etmeye, sorunlarını gündeme taşıyıp çözmeye çalışmaktadır. Kamanlılar olarak Sayın Genel Başkanımızın yanında olmak için tüm hemşerilerimizi bekliyoruz,” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Genel Başkan Meral Akşener, Kaman ilçemizi ziyaretinin ardından Kırşehir’e geçecek. Saat 12.30’da Kırşehir’de Belediye ziyaretinin ardından esnaflarla buluşacak olan Akşener, aynı gün saat 15.30’da ise Mucur ilçemize geçerek yine esnaf ziyaretlerinde buluşacak. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Menderes Doğan yeniden Özel İdare Müdürü oldu
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.