MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Elvan: “30’un Üzerinde Projelerimiz ile Kaman’ı Kalkındırmaya Talibiz”

MHP Kaman Belediye Başkan Adayı Kenan Elvan, son dönemece girilen 31 Mart seçimleri konusunda açıklamalarda bulundu.

27.03.2019
616
A+
A-

MHP Kaman Belediye Başkan Adayı Kenan Elvan, son dönemece girilen 31 Mart seçimleri konusunda açıklamalarda bulundu.

Seçimlerin gelip geçeceğini ve toplum olarak bir arada yaşamaya mecbur olduğumuzun altını çizen MHP adayı Kenan Elvan, kalp kırmadan, kimseyi ötekileştirmeden seçim sürecinin tamamlanmasının en öncelikli konularının başında geldiğini söyledi.

Hazırladıkları projelerle Kaman’ı daha da yaşanabilir, sosyal ve ekonomik olarak gelişmiş bir cazibe merkezi haline getirmek için bu yarışa dâhil olduğunun altını çizen Belediye Başkan Adayı Kenan Elvan, gazetemiz aracılığı ile Kamanlılara seslendi.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde MHP’den Kaman Belediye Başkan adayı olduğunu belirten Kenan Elvan, açıklamasında şunları söyledi:

“Adaylığımın açıklanmasından bu güne kadar bana ve partime göstermiş olduğunuz ilgi, alaka ve desteklerinizden dolayı teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

“HEPİMİZ BURADA YAŞIYORUZ”

Öncelikle belediyemizin kuruluşundan bu zamana kadar hizmet etmiş olan saygıdeğer belediye başkanlarımızdan vefat edenlere Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlık, mutluluk ve başarılar diler, Kaman’ımıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkürü bir borç bilirim. Seçimler önceden de vardı, şimdi de var, gelecekte de olacaktır. Önemli olan kardeşlik ve dostluk içinde demokratik bir yarışın olmasıdır. Seçimler gelip geçer önemli olan kalp kırmadan, birbirimizi ötekileştirmeden,  ayrıştırmadan seçimin sonuçlandırılmasıdır. Hepimiz bu memleketin evlatlarıyız, cenazemiz bir, düğünümüz bir. Bu yarışın sadece bir kazananı olacaktır. Allah kime nasip ederse o Kaman’ımızın belediye başkanı olacaktır.

“30’UN ÜZERİNDE PROJE İLE DAHA ÇAĞDAŞ VE YAŞANABİLİR BİR KAMAN”

Sevgili hemşerilerim. Bizim anlayışımıza göre belediyecilik yol yapmak, kaldırım yapmak, çöp toplamaktan ibaret değildir. Bu amaçla geliştirdiğimiz 30’un üzerinde projelerle Kaman’ı daha modern daha çağdaş ve yaşanabilir hale getireceğiz. Kurmuş olduğumuz ekip ile birlikte gençliğimizin verdiği çalışkanlık, heyecan ve irade ile Kaman’ımıza hizmet edeceğiz. En güzel ve göz alıcı tablolar küçük dokunuşlar ile başlar. Bizler bir bir ilmek ilmek Kaman’ımızın sorun ve problemlerini kesin ve kalıcı bir anlayışla çözeceğiz. Ürettiğimiz projeler ile Kaman’da köklü bir değişim ve dönüşüm gerçekleştirirken aynı zamanda projelerimiz ile belediyemizi büyüterek yeni iş sahaları açacağız. Halkımızı mutlu edecek, her yaş grubuna hitap edecek projeler ile Kaman’ımızı ayağa kaldıracağız. Bizler koltuk, makam ve mevki dağıtarak değil, sizlerin kalbini, güveninin ve inancını kazanarak bu seçimi kazanacağız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank Kaman’da

Bilmelisiniz ki, hayata geçireceğimiz projeler sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması, daha da önemlisi ilçemize bir kimlik kazandırmak için olacaktır. Makam sevdalısı olarak değil, hizmet sevdalısı olarak, Kaman sevdalısı olarak, iyi ve kötü günde siz değerli hemşerilerimizin yanında olmaya gayret göstereceğiz. İlçemizde herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışıyla, sevgiyle, hoşgörüyle ilçemizi hak ettiği güzelliklerle buluşturacağız.

“SOSYAL, ÜRETKEN VE ŞEFFAF BELEDİYECİLİK”

Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal ve üretken belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde halkın yönetimde söz sahibi olduğu, belediye hizmetlerinin ilçemizin her noktasına ulaştığı, yaşam kalitesi yüksek kentler arasında kendine sağlam bir yer edinecek modern bir kent oluşturmak en büyük hedefimizdir.

İlçemizi sizlere yakışır biçimde geliştirmek, çocuğundan gencine, gencinden yaşlısına herkesin yüzünün güldüğü bir ilçe oluşturmak, vatandaşların isteklerine cevap verebilmek, problemlerine çözüm ortağı olabilmek için çalışacağız.

Saygıdeğer hemşerilerim. Kaman’ı el birliği, güç birliği, söz birliği dahası gönül birliğiyle eğitim, bilişim-teknoloji alanında, sosyoekonomik ve kültürel alanda layık olduğu düzeye taşımak, kültür ve sanatın tüm güzellikleriyle buluşturmak, spor tesisleriyle, yeşil alanlarıyla, Kapadokya giriş kapısı Kaman projesi ile Hirfanlı, Savcılı ve Çağırkan Kalehöyük yerleşim yerlerini cazibe merkezi haline getirmek için, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde vatandaşlarımızın her daim yanında olmak için mücadele edeceğiz.

Sözlerimi burada bitirirken, 31 Mart seçimlerinde aday olan tüm parti adaylarımıza başarılar diler, sizleri en derin duygu ve düşüncelerimle selamlar, saygılarımı sunar, geleceğiniz için oylarınızla desteğinize talip olduğumu bilmenizi isterim.” / İbrahim AKTÜRK

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.