MHP çeşme hayratı yaptırdı

MHP Kırşehir İl Başkanlığı Çiçekdağı İlçesinin Kızılcalı Köyünde Prof. Dr. Erol Güngör Hayratı Olarak Çeşme Yapımı Gerçekleştirdi

23.11.2022
573
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir İl Teşkilatı, Çiçekdağı Kızılcalı Köyünde köyde çeşme hayratı yaptırdı. Vakfedilen çeşme, Kırşehirli şehitlerimizin anılarına ve aziz ruhlarına adandı.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatıyla yurt genelinde ‘Adım Adım 2023, Köyüm Benim’ temalı sohbet toplantıları başlatılmıştı. Bu toplantı süreçlerine katkıda bulunmak ve köylü-partili kaynaşmasını ölümsüzleştirmek adına her ilde belirlenen bir köye çeşme hayratı vakfetme kararı doğrultusunda harekete geçen Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç’ın girişimiyle Çiçekdağı İlçemizin Kızılcalı Köyüne çeşme hayratı yapılarak adına Kırşehir ilimizin yetiştirdiği Fikir Adamı ve Türk Milliyetçisi Prof. Dr. Erol Güngör’ün ismi verildi.

Kadim Türk kültüründe hayırseverlik kurumunun önemli bir yere sahip olduğunu belirten MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç,  konuyla ilgili yaptığı açıklamasında; “Sayın Genel Başkanımızın talimatları ile başlatılan ‘Adım Adım 2023 Köyüm Benim’ sohbet toplantılarının anısına her ilde bir köye çeşme yapılması talimatını İl Başkanlığımız olarak Çiçekdağ ilçemizin Kızılcalı köyünde gerçekleştirdik. Çeşmemize şehrimiz yetiştirdiği fikir adamı Türk Milliyetçisi Prof. Dr. Erol Güngör hayratı olarak gerçekleştirdik. Bu çeşmenin yapımında emeği geçen katkı sağlayan ve gelerek katılım sağlayan Kızılcalı köyü sakinlerine, değerli muhtarlarımıza, il genel meclis üyelerime, belediye başkanımıza, ilçe başkanlarımıza teşekkür ederim,” sözlerine yer verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Gecikmeli Meclis Toplantısı Yapıldı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.