MHP, Kadınlar Günü Etkiliği Düzenledi

MHP Kaman Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi.

12.03.2019
555
A+
A-

MHP Kaman Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi.

9 Mart Cumartesi günü Prof. Dr. Erkan Ahat Parkında gerçekleştirilen müzikli eğlence programına MHP Kaman Belediye Başkan Adayı Kenan Elvan ve eşi, MHP Kırşehir Kadın Kolları Başkanı Fatma Akdemir ile birlikte çok sayıda partili kadın ve davetli katıldı.

Programın açış konuşmasını MHP Kırşehir Kadın Kolları Başkanı Akdemir yaparken, kadınların toplumun ana unsuru olduğunu belirten MHP Kaman Belediye Başkan Adayı Kenan Elvan ise yaptı konuşmasında kadının önemi ve Türk toplumlarında kadına verilen değeri vurguladı.

Neşet Ertaş’ın da dediği gibi “Kadınlar insandır, biz insanoğlu” sözüyle konuşmasına başlayan MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Elvan, konuşmasında; “Öncelikle geçmiş olduğumuz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle ana ve eşlerimiz başta olmak üzere tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum. İyi ki varsınız. Bu çerçevede yapmış olduğumuz Kadınlar Günü etkinliğimize katılan, bizleri yalnız bırakmayan her türlü cefa ve kederimiz ortak olan çok kıymetli kadınlarımıza canı gönülden tebrik ve teşekkür ediyorum.

Geçirmiş olduğumuz seçim çalışmaları kapsamında bizlere ilgi ve alaka gösteren, değer ve kıymet veren, evinden işinden zaman ayırıp Kaman’ın daha güzelleşmesi için mücadele veren bütün halkımıza saygılarımı sunarım. Bizler daha güzel bir Kaman için yola çıkmış, güçlü ve dinamik bir ekip oluşturmuş, problemlere gerçekçi, kesin ve kalıcı çözüm üretebilen bir ekiple Kaman Belediyesi yönetmeye talip olduk.

Gençliğimizin vermiş olduğu heyecanı, dinamizmi Kaman’a hizmet olarak aktarmak amacındayız. Buradan Kaman Belediye Başkan adaylarına sesleniyorum. Ortak kaygımız Kaman’ımız olduğuna göre ileriki bir tarihte hepimiz bir araya gelelim. Büyük bir toplantı düzenleyip Kaman halkını ve yerel basın mensuplarını davet edelim. Kaman’ımızın ortak problemlerini halkımızın gözü önünde tartışalım, problemleri nasıl çözeceğimizi konuşalım. Hem fikir olduğumuz noktalarda hangi siyasi parti seçimi kazanırsa kazansın bu projeleri yapacağına söz versin. Bu sözle dahi kalmasın görev süremiz içinde halkımıza vermiş olduğumuz sözleri tutamaz isek belediyeden almış olduğumuz maaşı 5 yılın sonunda tamamını iade edeceğimizi noter huzurunda taahhüt edelim. Mesele hizmet etmek ise buyurun biz sözümüzün arkasındayız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  MHP’de Kenan Elvan İsmi Netleşti

Bize genç diyorlarmış. Elhamdülillah başka diyecekleri bir şey yok. Çünkü tertemiz bir sayfa ile hizmet yolunda yürüyoruz. Genç yaşımızda Kaman’ın sorunlarını çözmeye talip olmuşsak hamdolsun rabbime. Gençliğimiz Kaman’a feda olsun.

Bizim hizmet anlayışımızda birlik vardır. Ötekileştirmeden, kırmadan, yabancılaştırmadan, kim olursa olsun, ne olursa olsun bizim insanımız diyerek sahipleneceğiz,” dedi.

Konuşmaların ardından felçli iki çocuğu ve torununa bakan Sultan Özcan adlı kadına özverili ve cefakâr annelik örneğini sergilemesinden dolayı çeşitli hediyeler takdim edildi.

Çiçeklerle karşılan Kamanlı kadınlar, ikramlar ve canlı müzik eşliğinde eğlenerek günün sitesini atarlarken, 31 Mart seçimlerinde daha çok çalışma için motivasyon kazandıklarını ifade ettiler. / İbrahim AKTÜRK

ETİKETLER:
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.