MHP Kaman İlçe Teşkilatı kongreye gidiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kaman İlçe Teşkilatı bu hafta sonunda kongreye gidiyor.

12.08.2020
1.401
A+
A-

MHP Kaman İlçe Teşkilatının Olağan Kongresi 15 Ağustos 2020 Cumartesi günü Saat 10.00’da Kaman Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirilecek. Tek liste halinde gidileceği öğrenilen kongrede mevcut İlçe Başkanı Yılmaz Uzunay yeniden aday olacak.

Kongre’ye tüm Kamanlıları maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulması şartıyla davet eden İlçe Başkanı Yılmaz Uzunay, gazetemize yaptığı açıklamada; “15 Ağustos Cumartesi günü Kültür Merkezi’nde Partimizin Olağan Kongresini yapacağız. Bütün dava arkadaşlarımız ve hemşerilerimiz davetlidir. Toy şeklinde, birlik beraberlik içerisinde bir kongre gerçekleştireceğiz. Partimize, ilçemize, ülkemize, vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum,” dedi.

Kaman ilçe kongresinde 230 kişilik delege listesinden 15 kişilik Parti yönetimi, 15 kişilik yedek yönetim ile 81 kişilik İl Delegesi belirlenecek. Koronavirüs önemleri kapsamında dışarıdan çok fazla davetlinin olmayacağı öğrenildi.

KIRŞEHİR’DE KONGRELER BU HAFTA TAMAMLANACAK

Milliyetçi Hareket Partisinde Kırşehir merkez ve diğer ilçelerde kongre süreci bu hafta tamamlanacak.

Edinilen bilgiye göre, tek liste ile gerçekleştirileceği kesinleşen Kırşehir ilçe kongreleri 14 Ağustos Cuma günü Musa Ceylan’ın aday olarak çıkacağı Boztepe ilçe kongresi ile başlayacak. 15 Ağustos’ta Ramazan Adalı’nın aday olacağı Merkez ilçe Kongresi, Yılmaz Uzunay’ın aday olacağı Kaman İlçe Kongresi, Ali Rıza budak’ın aday olacağı Mucur İlçe Kongresi, Ahmet Hikmet Erdoğan’ın aday olacağı Çiçekdağı İlçe Kongresini müteakip 16 Ağustos’ta Sami Atalay’ın aday olacağı Akpınar İlçe Kongresi ve Mehmet Güner’in aday olacağı Akçakent İlçe Kongresi ile tamamlanacak. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  MHP’li Meclis Üyelerinden Başsağlığı Mesajı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.