MHP TEK VÜCUT

MHP ve Ülkü Ocaklarından “Ülküde Birlik Şöleni”

27.03.2019
668
A+
A-

Kaman Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı ile MHP İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen “Ülküde Birlik Şöleni”nde Ülkücüler tek vücut olarak gövde gösterisi yaptılar.

23 Mart Cumartesi akşamı Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen şölende Ülkücü Müziğin beğenilen seslendiren Atilla Yılmaz ile Kamanlı Abdal Aşiretinin sevilen genç sanatçısı Tufan Altaş sahne aldı.

Spor Salonunu hınca hınç dolduran Kamanlılar 40 davul 40 zurna ile kapıda karşılandılar. Panayır havasında gerçekleştirilen şölen boyunca salonunda dışında çok sayıda seyyar satıcı ise dışarıya taşan kalabalığa soğuk hava da çay, atkı ve bere satarak nafakalarını çıkardılar.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde MHP adaylarına destek ve partililere moral vermek amacıyla düzenlenen geceye MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç, Kırşehir Ülkü Ocağı Başkanı Ahmet Akbayır, davetliler ile çok sayıda Kaman halkı katıldı.

Kur’an-ı Kerim ve İstiklâl Marşımızın okunmasıyla başlayan programda Kaman Ülkü Ocağı Başkanı Çağatay Kaya’nın açış konuşmasının ardından MHP İlçe Başkanı Yılmaz Uzunay ise konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak seçimlerden galip çıkmak için partililerden her zamanki desteklerini artırarak vermelerini istedi.

Yoğun tezahüratlar eşliğinde konuşmacı olarak kürsüye davet edilen Belediye Başkan Adayı Kenan Elvan ise sahneye eşi ve Belediye ile İl Genel Meclisi Adaylarıyla çıkarak salonu dolduran misafirleri selamladı. Selamlama ve fotoğraf çekiminin ardından bir konuşma gerçekleştiren Elvan, bu coşku ve sevgi selinin 1 Nisan’a işaret ettiğini belirterek teşekkür etti.

Konuşmasına, “Ben Kenan Elvan. Sizin çocuğunuzum, sizlerden biriyim, sizin gibi yaşayan, sizin gibi düşünen, sizinle aynı yolu kullanan, aynı havayı teneffüs eden evladınız ve bir kardeşinizim,” diyerek başlayan Belediye Başkan Adayı Elvan; “Yaklaşık 4 aydır sahalarda vermiş olduğumuz haklı hizmet mücadelemizde son düzlüğe gelmiş bulunmaktayız. Burada sizlerle bir arada bulunmaktan şahsım ve encümenlerim adına onur ve gurur duymaktayım. Bu mücadeleye başladığımız andan buyana yolumuz çetindi aştınız, yolumuz zordu kolay ettiniz. Bizi sevdiniz, gönlünüze koydunuz, bizi sevdiniz yüreğinize aldınız, sağ olun var olun. Bizim tek derdimiz var o da Kaman. İçinde doğduğumuz, büyüdüğümüz ve hala içinde yaşadığımız Kaman’ımızın sorunlarını anlayarak bu yol da Kaman’ı daha ileriye taşıyabilmek için birlikte yürüyoruz. Genç, dinamik ve aktif bir çalışma anlayışı ile sizlerin hizmetkârı olmaya talibiz. Doğru söylüyorlar, gencim, benim gençliğim nefes aldığım Kaman’a feda olsun. Bizler Allahtan korkar, siz aziz vatandaşlarımızdan utanırız. Bizim tek gayemiz memleketimizin daha çağdaş ve kültürlü olmasıdır. Bizim derdimiz belediye hizmetlerinin toplumun her köşesine, her bireyine eşit dağıtılmasını sağlamaktır. Bizim derdimiz ağlayan çocuğu susturmak, çaresiz anaya kol kanat germek, yorulmuş babaya destek olmaktır. Sözlerime bura da son verirken hepinizi en derin saygılarımla selamlıyorum, Allah’a emanet olun,” dedi. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  “Deli İbo” Vefat Etti
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.