MHP’de Yılmaz Uzunay güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kaman İlçe teşkilatının Olağan Kongresi 15 Ağustos Cumartesi günü Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirildi.

19.08.2020
2.382
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kaman İlçe teşkilatının Olağan Kongresi 15 Ağustos Cumartesi günü Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirildi.

Kırşehir’in tüm ilçelerinde gerçekleştirilen MHP kongreleri maske ve mesafe gibi koronavirüs önlemleri kapsamında gerçekleştirildi. Kaman ilçe kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasını müteakip divan kurulunun oluşturulmasıyla başladı. Kongreye, 27. dönem MHP Kırşehir Milletvekili Adayı Kamanlı hemşerimiz Avukat Aydın Akpınar, Kaman Belediyesi Başkan Yardımcısı Eftal Avşar, Kaman Belediyesi MHP Meclis Üyeleri, Kaman Ülkü Ocağı Başkanı Çağatay Kaya ve çok sayıda partili katıldı.

Divan Başkanlığını Kenan Elvan, Kâtip Üyeliklerini ise Murat Kaya ve Murat Göktaş’ın yaptığı toplantıda Divan Başkanı Kenan Elvan tarafından MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin mesajını okundu. Kongrede gündem maddeleri görüşülerek karar bağlanmasının ardından seçimlere geçildi.

Tek liste ile gidilen seçimde mevcut İlçe Başkanı Yılmaz Uzunay başkanlığında MHP’nin 15 kişilik yeni Kaman İlçe Yönetimi ve 81 kişilik İl Delegesi güvenoyu aldı.

Yılmaz Uzunay başkanlığındaki MHP Kaman İlçe Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri ise şu şekilde oluştu;

1- Yılmaz Uzunay

2- Erdoğan Alagöz

3- Hüseyin Aktürk

4-Gökhan Ragıp Şahin

5- Adem Metin

6- Ercan Altıntaş

7- Burak Avşar

8- Nedim Kaya

9- Nedim Çetin

10 Münür Kozan

11- Cengiz Özaslan

12-Erol Arslan

13- Saffet Sarışık

14- Ersin Çoban

15- Burhan Arslan / Muzaffer AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Birlik Encümeni seçimi yapıldı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.