MHP’li Meclis Üyelerinden Başsağlığı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyeleri, şehitlerimiz ve doğal afetlerde yaşamını yitiren vatandaşlar için taziye mesajı.

11.02.2020
571
A+
A-

6 Şubat Perşembe günü Belediye Meclis Toplantısından sonra Gazetemizi ziyaret eden MHP’li Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Uğurlu, Murat Kaya ve Murat Göktaş, son günlerde üst üste yaşanan doğal afetler ve terör olaylarında yaşamını yitiren asker ve vatandaşlarımız için taziyede mesajı yayınladılar.

MHP’li Meclis Üyeleri mesajlarında; “Suriye’nin İdlib kentinde askeri konvoyumuza düzenlenen hain saldırıda ve terör olaylarında şehit olan Mehmetçiklerimize, Elazığ’da yaşanan deprem ve Van Başkale’de yaşanan çığ felaketinde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz. Milletçe başımız sağ olsun. Allah devletimize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın,” temennisinde bulundular.

Açıklamadan sonra bir süre gazetemizde sohbet ederek Kaman ve ülke gündemi üzerine görüşlerini paylaşan Meclis Üyeleri, vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini de dile getirdiler. / Muzaffer AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Muhtar Nimet Yollu Cumhurbaşkanlığında
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.