Milletimizin Varoluş Ayaklanmasının 103. Yılı Kutlu Olsun

Varlık ve beka mücadelesinin verildiği bir dönemde Türk’ün yeniden Ergenekon’dan çıkışının adı olan 19 Mayıs bayramımız kutlu olsun.

18.05.2022
768
A+
A-

“Güneş Ufuktan Şimdi Doğar”, 103 Yıllık Meşale Yanmaya Devam Edecek…

Varlık ve beka mücadelesinin verildiği bir dönemde Türk’ün yeniden Ergenekon’dan çıkışının adı olan 19 Mayıs bayramımız kutlu olsun.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsızlık ateşinin yakmak için Samsun’dan Anadolu’ya ayak bastığı 19 Mayıs 1919 tarihinden bu zaman geçen 103 yıl içerisinde tutuşturulan meşale aynı ruh ve kararlılıkla yanmaya devam ediyor. Güneşin yeniden ufuktan doğmaya başlamasının ve bir milletin yeniden varoluş ayaklanmasının 103’üncü yıldönümü olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilçemiz Kaman’da da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Kutlamalar, 19 Mayıs Perşembe günü saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklâl Marşımızın okunmasıyla başlayacak. Gazetemizin baskıya girdiği ana kadar resmi tören bilgisi henüz yayınlanmadığı için detayları daha sonraki haberimizde duyuracağız.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak başta Başkumandanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, devletimizin bekası için şehit ve gazi olan rütbesiz askerinden destan yazan kadınlarımıza ve oy 15’li türküsündeki çocuklara kadar tüm kahraman ecdadımızı rahmet, minnet, dua ve saygıyla anıyoruz. Ne Mutlu Türk’üm Diyene… / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Deniz Sanat Merkezi hizmete girdi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.