Milletvekili Metin İlhan’dan esnaf ziyaretleri

Kırşehir CHP Milletvekili Dr. Metin İlhan ve Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile beraberindeki partililer Kaman’da bir dizi ziyaret ve etkinlik gerçekleştirdiler.

02.06.2021
913
A+
A-

Kırşehir CHP Milletvekili Dr. Metin İlhan ve Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile beraberindeki partililer Kaman’da bir dizi ziyaret ve etkinlik gerçekleştirdiler.

26 Mayıs 2021 Çarşamba günü Milletvekili Metin İlhan’ın Kaman ziyaretine Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin, CHP Kırşehir İl Başkanı Şeref Baran Genç, CHP Kaman İlçe Başkanı Zeynel Kankal, Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu ile kalabalık bir partili grubu katıldı.

İlk ziyareti Millet İttifakı olan İyi Parti’ye yapan Milletvekili İlhan, İyi Parti İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Karaboğaz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet ettiler. Daha sonra Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak’a nezaket ziyaretinde bulunan Milletvekili beraberindekiler Ziraat Odası Başkanı Çetin Gökalp’i de ziyaret ederek yaşanan kuraklık ve çiftçilerin durumu konusunda fikir alış verişinde bulundular.

Esnaf ziyaretleri kapsamında Gazetemiz Kaman Ak Haber’i de ziyaret eden Milletvekili Metin İlhan, pandemi nedeniyle esnafın ekonomik olarak dayanamayacak duruma geldiğini ve artık bir çıkar yol aradığının altını çizdi.

MAHALLENİN DOĞALGAZ İSYANI

Ziyaretleri sırasında Çiftlikli Mahallesi Hamit ve Dağlar Caddesinde bir grup mahalleli yaklaşık 7 yıldır doğalgaz beklediklerini belirterek 300 konuttan sadece 20’sine doğalgaz verildiğini ve diğer hanelere halen doğalgaz bağlanmamasını şikayet ettiler.

7 yıl önce doğalgaz bağlantısı için Kırgaz’a abonelik ücretlerini ödediklerini ve iç tesisatlarını yaptırmalarına karşın altyapı çalışmalarının sürekli ertelediğini belirten vatandaşlar Milletvekili Metin İlhan ve Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’ndan destek istediler.

Konunun takipçisi olacağını belirten İlhan, Kırgaz İl Müdürü Tuncel Bekdaş’ı arayarak bilgi aldı. Bekdaş, “Onlar önümüzdeki yıl yapılacak. Biz plan ve proje dâhilinde gidiyoruz. Bu yıl içinde Cuma Mahallesini tamamlayacağız” açıklaması yaptı.

Mahalleli açıklama karşısında “Geçen sene de aynısı söylendi” diyerek tepki gösterirken Milletvekili İlhan; “Mahalle sakinleri neden sadece bu hizmetin belirli bir bölgeye verildiğine bir anlam veremediklerini ısrarla belirtmekteler. 2021’e gelinmişken ve yıllar önce hizmet bedelleri vatandaştan alınmışken böyle bir sorumsuzluğun yapılması sadece ilgili şirketi değil buna müsaade eden iktidar kadrolarını da bağlar. Kamanlı hemşerilerimizin bu sorunu çözülene dek konunun takipçisi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Sayı 974 Sayfa 1

Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu ise burada yaptığı açıklamasında Kaman Belediyesi’nin kendilerine başvurmaları halinde altyapı çalışmalarını kendilerinin yapabileceğini söyledi. / Pınar AKTÜRK

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.