Milletvekili Mustafa Kendirli’den Kaman Ziyareti

Kendirli: “Kaman’ın ihyası ve inşası boynumuzun borcu. Kaman’a belediyecilik noktasında inşallah bu farkı göstereceğiz.

10.06.2020
822
A+
A-

Kendirli: “Kaman’ın ihyası ve inşası boynumuzun borcu. Kaman’a belediyecilik noktasında inşallah bu farkı göstereceğiz.

Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan ve Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Kaman’da Ak Parti İlçe Teşkilatı ile Kaman Belediyesine çalışma ziyareti gerçekleştirdiler.

8 Mart 2020’de yapılan kongrede yeni belirlenen Ak Parti Kaman İlçe Yönetimi ile partililerle istişare toplantısında bir araya gelen Aslan ve Kendirli, İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu ile bir süre görüş alışverişinde bulunduktan sonra Kaman Belediyesine geçtiler.

Ziyarette İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu, Kurancılı Belediye Başkanı Adem Bıcakcı, İl Genel ve Belediye Meclisi Üyeleri de hazır bulunurlarken, Makamda Başkan Necati Çolak tarafından çalışmalar hakkında kısa bir brifing verildi.

Pandemi nedeniyle çalışmaların bir süre askıya alındığını belirten Çolak, Ramazan bayramı sonunda yeni normalleşme takvimiyle birlikte su ve doğalgaz altyapı çalışmalarına hız verildiğini söylediği konuşmasında; “Toplam 177 kilometre olan içme suyu şebeke hattımızın 25 kilometrelik kısmını tamamladık. Doğalgaz çalışmalarımız geçtiğimiz Perşembe günü başladı ve önümüzdeki yılın ilk yarısında tamamlanacak. Çiftlikli Mahallemizin imar sorunu mevcut. Bu konuda sayın vekilimize bir rapor hazırlayıp göndermiştik. TBMM’de yeni çalışmaya başladı. Bu sorunu çözersek ilçemizin en önemli sorunlarından birini gidermiş oluruz,” dedi.

Koronavirüs salgını nedeniyle görüşmelerini video konferans yöntemiyle yaptıkları belirten Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan, kısıtlı ve sosyal mesafeli ilk teşkilat toplantısını Kaman ilçemize gerçekleştirdiklerini belirtti.

31 Mart seçimleri öncesinde Kaman’a bir sözümüz vardı. Kaman’ın inşası ve ihyası bizim boynumuzun borcu, başımızın tacı dedik. Kaman’a belediyecilik noktasında inşallah bu farkı göstereceğiz.

Belediyecilikte zor olan bir iş vardır oda alt yapıdır. Altyapı yapmadan üst yapı yapmayacağımızı seçimlerden önce de belirtmiştik. İçme suyu isale hattı çalışmaları devam etmekte, doğalgaz çalışmaları da başladı. 2021 yılında tamamlanması hedeflenen doğalgaz çalışmalarının Kaman genelinde bu yılsonuna kadar tamamlanması konusunda şirketle görüşüyoruz. Bir an önce üst yapı çalışmalarına ana arterlerde sıcak asfalt, ara yollarda kilit parke ve merkezden başlayarak kaldırım çalışmalarını gerçekleştirmek için Sayın Başkanımız Necati Çolak ile birlikte proje hazırlamaktayız,” dedi. Belediyedeki görüşmenin ardından Milletvekili Kendirli, Başkan Çolak ve beraberindekiler; Millet Bahçesi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Seyir Tepesi yapılacak alanlar ile çalışmaları devam eden Mustafa Erdoğan Parkı, Ceviz Bahçesi, Çağırkan Göleti Mesire Alanı ve Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek çalışmaları yerinde incelediler. / Muzaffer AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Erkan Talas, aday adaylığını açıkladı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.