Müge Şebnem Şahin, Kırşehir Diş Hastanesi Başhekimi oldu

Kamanlı hemşerimiz Diş Hekimi Dt. Müge Şebnem Şahin, görev yaptığı Kırşehir Şehit Polis Hayrettin Yılmaz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine Başhekim olarak atandı.

22.12.2021
1.707
A+
A-

Kamanlı hemşerimiz Diş Hekimi Dt. Müge Şebnem Şahin, görev yaptığı Kırşehir Şehit Polis Hayrettin Yılmaz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine Başhekim olarak atandı.

Emekli öğretmen ve Halk Eğitim Müdürü İlhan Şahin ve emekli öğretmen Sultan Şahin’in kızı, Merkez Eczanesi sahibi Gökhan Ragıp Şahin’in kardeşi olan Diş Hekimi hemşerimiz Müge Şebnem Şahin, ilçemiz Kaman’da bir süre Kaman Devlet Hastanesinde ve özel muayenehanesinde de hasta kabul etmişti.

Geçtiğimiz hafta Kırşehir Diş Hastanesi olarak bilinen Kırşehir Şehit Polis Hayrettin Yılmaz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine Başhekim olarak atanan ve göreve başlayan Dt. Müge Şebnem Şahin, hasta memnuniyeti odaklı hizmetin süreceğini söyledi.

Hastanenin internet sitesinden bir açıklama yayınlayan Başhekim hemşerimiz Dt. Şahin; “Kırşehir ve çevre ilçelerdeki halkımıza Ağız ve Diş Sağlığı hizmeti vermekteyiz. Bizim önceliğimiz, hasta memnuniyetidir. Halkımıza daha iyi bir hizmet verebilmektir. Hastalarımızın merkezimize girişi ile başlayıp, merkezimizde geçirdiği süre boyunca güler yüzlü karşılanmaları, en iyi şekilde hizmet görmeleri ve şikâyetlerinin en hızlı şekilde giderilebilmesi için elimizden geleni yapmaktayız. Bu doğrultuda da kendimizi her geçen gün daha da geliştirmeye çalışıyoruz,” dedi.

Kaman AK Haber Gazetesi olarak, Kırşehir’de en üst seviyede görev verilen bir Kamanlı hemşerimiz olan Başhekim Şahin’e yeni görevinde başarılar dileriz.

DT. MÜGE ŞEBNEM ŞAHİN KİMDİR?

1998 yılında Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldu. 2013 yılında UMKE Temel Eğitimi aldı. 2014 TSM Sorumlu Tabiplik Eğitimi aldı. 2007-2013 yıllarında Akpınar İlçe Devlet Hastanesinde Başhekimlik görevi yaptı. 2013-2015 yıllarında Toplum Sağlığı Merkezinde Sorumlu Hekimlik görevinde bulundu. 2015 yılından bu yana Kırşehir Şehit Polis Hayrettin Yılmaz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yapmaktadır. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Nevruz Bayramını coşkuyla kutladık
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

  1. Hacer Öztürk. Hastanın adı Adtiye birsen dedi ki:

    Sayın başhekimi bir türlü size olaşamadım ben il dışında kalıyorum. Yaşlı bir annem var oksijen makinasıyla yaşıyor 6,7 hafta oldu daha bir sonuca varamadık. Ben il dışında olduğum için sürekli birilerine yalvarıyorum hastahaneye gitsin diye benden başka kimsesi yok takma diş takılacak birde kaplama diş var ama iki defa kaplama diş kayboldu dün takılacaktı gine kaybolmuş tekrar ölçü alınmadan evine gönderildi bugün tekrar ölçüye çağrıldı. Bugün git yarın gel siz hiç denetim yapmıyormuşsunuz. Bu kadar olmaz lütfen ilgilenmenizi istiyorum