Muhtar Balbaşı ve Ocak ihtiyaç sahipleri için kıyafet topluyor

Çiftlikli Mahallesi Muhtarı İsmail Balbaşı ile Ziyarettepe Mahallesi Muhtarı Yalçın Ocak, yeni ve az kullanılmış kıyafetleri toplayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorlar.

02.12.2020
717
A+
A-

Çiftlikli Mahallesi Muhtarı İsmail Balbaşı ile Ziyarettepe Mahallesi Muhtarı Yalçın Ocak, yeni ve az kullanılmış kıyafetleri toplayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorlar.

25 Aralık Caddesinde bulunan Belediye İş Hanında ortak kullandıkları Muhtarlık Bürosunun yanında boş duran bir dükkanı kiralayan ve elinde ihtiyaç fazlası yeni veyahut az kullanılmış kıyafetler bulunan vatandaşlardan topladıkları kıyafetleri ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Muhtarlarımız Balbaşı ve Ocak, veren ile alanı karşı karşıya getirmeden ve ihtiyaç sahibinin sanki biz mağazadan beğenerek alıyormuş gibi hissetmelerine imkan sağlayan bir ortam hazırlamışlar.

Konuyla ilgili olarak ortak bir açıklama yapan Çiftlikli Mahallesi Muhtarı İsmail Balbaşı ile Ziyarettepe Mahallesi Muhtarı Yalçın Ocak; “Biz bu işte vatandaşlarımızın giymediği, kendine küçük gelen, rengini beğenmediği kıyafetleri istiyoruz. Fazla kıyafetlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını isteyen çok sayıda kişi oluyor. Tek isteğimiz eski, yıpranmış kıyafetlerin getirilmemesi. Günlük 4 veya 5 kişi gelip buradan kıyafet alıyor. Aynı şekilde o kadar kişi de kıyafet getiriyor. Bunları hemen o gün vermiyoruz. Birkaç gün bekletip dezenfekte edip öyle veriyoruz.

Kıyafetleri getirenler alanları, alanlar ise getirenleri asla görmüyor. Kış yaklaşıyor. Kıyafetler temiz bir şekilde bizlere teslim edilirse bizler de onları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Giyilmemiş kıyafetleri de teslim ediyoruz. Yeni kıyafetler her zaman önceliğimiz,” diyerek ihtiyaç fazlası kıyafeti olanlardan destek beklediklerini de belirttiler. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Berat Kandili yarın akşam
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.