Muhtarlar’dan Siyasi Parti Başkanlarına Ziyaret

Kaman’da merkez mahalle muhtarlarından oluşan bir heyet ilçemizdeki 4 siyasi partinin ilçe başkanını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

12.01.2022
916
A+
A-

Kaman’da merkez mahalle muhtarlarından oluşan bir heyet ilçemizdeki 4 siyasi partinin ilçe başkanını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Bor, Çiftlikli Mahallesi Muhtarı İsmail Balbaşı, Ziyarettepe Mahallesi Muhtarı Yalçın Ocak ve Darıözü Mahallesi Muhtarı Serkan Arslan’dan oluşan muhtar heyeti geçtiğimiz hafta içerisinde karşılıklı ufuk açma ve Kaman için karşılıklı neler yapabiliriz konusunda görüş alışverişinde bulundular.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla gazetemize nezaket ziyareti gerçekleştiren muhtarlarımızdan Gaffar Mahallesi Muhtarı Gazi Demirhan, Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Bor, Çiftlikli Mahallesi Muhtarı İsmail Balbaşı ve Darıözü Mahallesi Muhtarı Serkan Arslan, siyasi parti temsilcileri ile yaptıkları görüşme konusunda da açıklamalarda bulundular.

Ak Parti İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu, CHP İlçe Başkanı Zeynal Kankal, MHP İlçe Başkanı Yılmaz Uzunay ve İyi Parti İlçe Başkanı H.Hüseyin Karaboğaz’a sohbet ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten muhtarlarımız; “Bizler siyasetçi değiliz ancak seçimle görev başına geliyoruz. Halkın ilk başvuru yaptığı insanlar olarak yaşadığımız yerin sorunlarının çözümü ve kalkınmasına katkı vermek için siyasi partilerimizin başkanları ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduk. Kaman için ne düşünüyorlar, ne tür projeler üretiyorlar diye danıştık. İlgi ve alakaları için hepsine teşekkür ederiz,” dediler. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Ulusal Bilek Güreşi ve Satranç Turnuvaları düzenlendi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.