Musa Gül’de Çocuk Doktoru Göreve Başladı

Musa Gül Hastanesi, Hekim Kadrosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

04.01.2023
659
A+
A-

Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Gül: “Hekim anlaşmalarımıza bir yenisini daha ekleyerek, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı hastanemizde görevine başladı. 1 Milyon 200 Bin TL harcama yaparak tam donanımlı ve son teknolojili sıfır ambulansı Kırşehir halkının hizmetine sunduk.”

Kırşehir’de faaliyet gösteren Özel Musa Gül Hastanesi, Kırşehir halkının beklentileri doğrultusunda alanında uzman hekimleri kadrosuna katmaya devam ediyor.

Konu ile ilgili basın açıklaması yapan Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Musa Gül; “Hastane yönetimi olarak misyonumuza uygun çalışmaları aralıksız sürdürüyoruz, bu kapsamda Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Erhan Zencir Beyi hastanemize kazandırdık. Erhan Bey’inde katılımı ile kadromuzu daha da güçlendirdik,” dedi.

“Hasta ve hasta yakınlarının hastanemize girdikleri andan itibaren, evlerinde oldukları hissini veren eğitimli personelimizin insan odaklı hizmet anlayışı ile hızlı ve kaliteli sağlık hizmetine kavuşmalarını ana hedef olarak benimsediğimiz hastanemizde, gerek sağlık personelimiz, gerekse akademik kadromuz bu uğurda özverili şekilde çalışmalarına devam etmektedir,” diyen Gül, modern tıbbın gerektirdiği tüm argümanları bünyesinde barındıran bir sağlık kuruluşu olma yolunda ilerlediklerini ifade etti.

“1 MİLYON 200 BİN TL’LİK YENİ VE TAM DONANIMLI AMBULANSI HASTANEMİZE KAZANDIRDIK”

Tam donanımlı ve son teknolojiyle donatılmış ambulansın hastaneye kazandırıldığını da belirten Gül, “Ayrıca Özel Musa Gül Hastanesinin kurulduğu günden bugüne kadar hizmet veren ambulansı ekonomik ömrünü doldurmuştu. Bu nedenle yaklaşık 1 Milyon 200 Bin TL’lik harcamayla tam donanımlı B2 Grubu 0 km Acil Yardım ve Hasta Nakil Ambulansı alarak Kırşehir halkının hizmetine sunduk. Özel Musa Gül Hastanesinde göreve başlayan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Erhan Zencir ise daha öncede görev yaptığı şehrimizde, yeniden Kırşehir halkının hizmetinde olmasından büyük mutluluk duyuyorum,” dedi. / Haber Merkezi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kamyoncu esnafı Salim Dağdeviren vefat etti
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.