Musa Gül’den taziye teşekkürü

Kırşehir Özel Musa Gül Hastanesi’nin sahibi Musa Gül, eşi Fatma Gül’ün cenazesi dolasıyla yazılı bir taziye ve teşekkür mesajı yayınladı.

18.04.2023
482
A+
A-

Kırşehir Özel Musa Gül Hastanesi’nin sahibi Musa Gül, eşi Fatma Gül’ün cenazesi dolasıyla yazılı bir taziye ve teşekkür mesajı yayınladı.

Özel Musa Gül Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Musa Gül’ün eşi Fatma Gül uzun bir tedavi sürecinin ardından vefat etmiş, cenazesi

14 Nisan 2023 Cuma günü Ahi Evran Camiinde Cuma Namazını müteakip takiben cenaze namazının ardından Bağbaşı Mezarlığında toprağa verilmişti.

Musa Gül, yayınladığı mesajında; “45 yıllık kıymetli eşim Fatma Gül’ü kaybetmenin derin ve tarifsiz üzüntüsü içerisindeyim. Aile olarak acımız büyük. Bu acılı günümüzde eş, dost akraba ve hemşerilerimiz, gerek cenaze törenine gerekse taziyemize gelerek veya telefonla arayarak bizleri bu acı günümüzde yalnız bırakmadılar.

Uzaktan yakından cenazemize katılan, taziye ziyaretinde bulunan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, definden önce ve sonra acımızı paylaşan; tüm siyaset ve iş insanlarımıza, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticilerine, kamu kurumlarının değerli yöneticilerine, Musa Gül Hastanesinin değerli çalışanlarına, dualarını esirgemeyen akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, hemşerilerimize şahsım ve ailemiz adına şükranlarımı sunuyorum. Allah dostlarımızın yokluğunu göstermesin,” sözlerine yer verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Özel Musa Gül Hastanesinin ilgisi Sarıışık Ailesini mutlu etti
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.