Nisan Ayı Meclis Toplantısında Encümen ve Komisyon Seçimleri Yapıldı

Bilal GÖKDEMİR ve Hacı Erdal ÖZDEMİR’in Daimi Encümenliğe seçildiği Meclis Toplantısında, Komisyon Üyelikleri içinde seçimler gerçekleştirildi.

12.04.2023
981
A+
A-

Kaman Belediyesi Nisan ayı Meclis Toplantısı, 7 Nisan 2023 Perşembe günü saat 16.00’da Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Necati Çolak başkanlığında, kâtip üyeliğini Meclis Üyeleri Ümit Ayas ve Üçler Güzel’in yaptığı Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısında 7 gündem maddesi görüşülerek karar bağlandı.

Bilal GÖKDEMİR ve Hacı Erdal ÖZDEMİR’in Daimi Encümenliğe seçildiği Meclis Toplantısında, Komisyon Üyelikleri içinde seçimler gerçekleştirildi.

Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısında alınan kararlar ise şu şekilde:

FAALİYET RAPORU

2022 Yılı Faaliyet Raporunun mevcut bütçe ve kaynaklarla orantılı olarak yapılan faaliyetlerin yeterli olduğu belirlenmiş olup, oy birliği ile kabul edildi.

DENETİM RAPORU

2022 yılına ait Kaman Belediyesi gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt işlemlerinin denetimini yapmak için Belediye Meclisinin 2023 Ocak Ayı Meclis Toplantısında seçilerek görevlendirilen Denetim Komisyonu 2022 yılına ait denetimini tamamlamış olup, denetim raporu okutulmak suretiyle Meclisin bilgisine sunuldu.

İMAR KOMİSYON KARARININ GÖRÜŞÜLMESİ

Mart ayı Meclis Toplantısında İmar Komisyonuna havale edilen 1 adet plan tadilat talebi görüşülürken, 3 ayrı plan değişikliği de görüşüldü.

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU ÜYE SEÇİMİ

5 kişiden oluşan Plan ve Bütçe Komisyonu Üyelerinin 1 yıllığına seçilmesi için; Musa GÜZEL, Bilal GÖKDEMİR, Bayram KAMAN, Köksal ARSLAN ve Murat KAYA aday gösterildi. Gösterilen adayların 1 yıl süre ile Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliklerine seçilmelerine oy birliği ile karar verildi.

İMAR KOMİSYONU ÜYE SEÇİMİ

5 kişiden oluşan İmar Komisyonu Üyelerinin 1 yıllığına seçilmesi için; Ümit AYAS, Davut UYAN, Üçler GÜZEL, Mehmet KESKİN ve Ahmet UĞURLU aday gösterildi. Gösterilen adayların 1 (bir) yıl süre ile İmar Komisyonu Üyeliklerine seçilmelerine oy birliği ile karar verildi.

ENCÜMEN ÜYE SEÇİMİ

1 yıllığına görev yapmak üzere 2 üyeden oluşan Encümen Üyeliği için aday olan Bilal GÖKDEMİR 9 oy alırken 1 oyu geçersiz sayıldı. Oylama sonucu Hacı Erdal ÖZDEMİR 7 oy alırken, Arif Göçmen 6 oy ve Timur Zorlu ise 5 oy aldılar. Seçim sonucu Bilal GÖKDEMİR ve Hacı Erdal ÖZDEMİR 1 yıllığına Daimi Encümen seçildiler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Nuhay Özel CHP’den Milletvekili Aday Adayı oldu

GÜNDEM DIŞI

Meclis Toplantısında gündem dışı görüşülen teklif üzerine 2023 Yılı Pazar Yeri ücretlerinde 2’inci altı aydan itibaren geçerli olmak üzere indirim yapıldı.

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.