Öğretmen Üçler Aytekin vefat etti

Karkınkızıközü Köyünden olup Gökkent Sitesinde ikamet etmekte olan emekli öğretmen ve idareci Üçler Aytekin, vefat etti.

21.05.2019
1.117
A+
A-

Karkınkızıközü Köyünden olup Gökkent Sitesinde ikamet etmekte olan emekli öğretmen ve idareci Üçler Aytekin, vefat etti.

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve tedavisine devam edebilmek âmâcıya çalıştığı Kaman Ortaokulundan henüz 1 ay kadar önce Nisan ayı içerisinde emeklilik dilekçesi vererek ayrılan Üçler Aytekin, 17 Mayıs Cuma günü tedavi gördüğü Ankara’da yaşamını yitirdi.

Cenazesi 18 Mayıs Cumartesi günü öğle namazını müteakip Çarşı Camiinde kılınan kalabalık bir cenaze namazının ardından Cuma Mahallesi mezarlığına defnedildi. Ömrünü eğitime adayan Üçler Hoca için resmi tören yapılması eleştirilere neden olurken, emekliye ayrılan personel için böyle bir uygulama yapılmadığını da öğrenmiş olduk.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak, taziyesi Gökkent Sitesi Sosyal Tesisinde kabul edilmekte olan Üçler hocamıza Allah’tan rahmet, Aytekin ailesine, eğitim camiasına ve öğrencilerine başsağlığı dileriz. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Hasan Yazar vefat etti
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.