Öğretmen Yaşar Şahin Sokağı hayırlı olsun

Ahde vefa amacına ulaştı

12.08.2020
1.011
A+
A-

Kaman tarihi ve kültürü üzerine çok sayıda inceleme, araştırma ve makale kaleme alarak gelecek kuşaklara aktarılması konusunda çalışmalar yapan Gazetemiz Yazarı, Eğitimci, Şair ve Araştırmacı Yaşar Şahin’in yaşarken ödüllendirilmesi gerektiğini düşünen Gazetemiz Yazarı, Eğitimci ve Şair Mümtaz Boyacıoğlu, “Ahde vefa” adını verdiği Yaşar Şahin’in adının bir sokağa verilmesi dilekçesini 11 Haziran 2020 tarihinde Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak’a vermişti.

6 Ağustos’ta gerçekleştirilen Belediye Meclis Toplantısında gündeme alınan “Ahde vefa” dilekçesi ve gazetemizin “Yaşar Şahin’in adını yaşarken yaşatalım” haberini değerlendiren Meclis Üyeleri yapılan gizli oylama ile 1 çekimser ve 6 hayır oyuna karşı 7 evet oyu ile kabul etti.

Oylama sonucunda Gazetemiz Yazarı, Araştırmacı, Şair ve Yazar Emekli Öğretmen Yaşar Şahin’in ismi ikamet ettiği Orta Mahalle 610. Sokağın adı “Öğretmen Yaşar Şahin Sokağı” konarak verildi.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak, alınan bu kararın ülkemize ve ilçemize gerçekten hizmet etmiş hemşerilerimizin isimlerinin yaşatılması ve onurlandırılması konusunda gelecek dönemlerde de Kaman Belediyemize ve Meclis Üyelerimize birer örnek teşkil etmesi temennisi ile Yaşar Şahin hocamızın adının yaşarken yaşatılması konusunda oyları ile destek olan tüm Meclis Üyelerimize teşekkür ediyor, Kaman ilçemize daha fazla hizmet üretmeleri ümidiyle saygılarımızı sunuyoruz. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Mart Ayı Belediye Meclisi Toplandı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.