Okullarımız Maske ve Siperlik Üretiyor

Kaman ilçemizde çalışan devlet memurlarının ihtiyacını karşılamak üzere Halk Eğitim Merkezinde ağız maskesi üretimine başlandı.

07.04.2020
965
A+
A-

Öncelikli olarak Vefa Sosyal Destek Grubunun ve Kaymakamlıktaki diğer personellerin maske ihtiyaçlarını karşılamak için üretime başladıklarını belirten Kaman Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nurettin Yaşar, “İlk olarak 2 Bin 500 adet maske üretimine başladık. Talepler doğrultusunda üretime devam edeceğiz. Dikiş Nakış Öğretmeni Zeynep Karaca ile birlikte gönüllü olarak çalışan kursiyerlerimize ve evlerinden dikiş yaparak destek olan ev hanımlarımıza teşekkür ediyorum,” dedi.

Öte yandan, Kaman Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) sağlık çalışanları için siperlik üretimine başladı

BİLSEM Müdürü Hakan Avan, açıklamasında Teknoloji Tasarım Öğretmeni Ümit Yavaş ile birlikte ürettikleri siperlikleri öncelikli olarak Kaman Devlet Hastanesi ve ilimizdeki hastanelere vereceklerini söyledi.

HER ALANDA VARIZ

Kaman İlçe Milli Eğitime bağlı okullarda ihtiyaç anında birçok üretim yapabilecek seviye personelleri bulunduğunu belirten Kaman Milli Eğitim Müdürü Halil İman ise gönüllü olarak başlayan bu desteklerden dolayı maske üreten Halk Merkezi Müdürü Nurettin yaşar ve Öğretmen Zeynep Karaca’ya ile siperlik üreten BİLSEM Müdürü Hakan Avan ve Öğretmen Ümit Yavaş’a teşekkür etti.

İhtiyaç duyulan her alanda Milli Eğitim camiası olarak biz varız diyen Müdür İman, “Biz zorunlu dışardayız siz lütfen evden çıkmayınız,” diyerek Evde Kal Kaman mesajı da verdi. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  İlköğretim Haftası Galip Demir İlkokulunda kutlandı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.