Olimpiyat Şampiyonu Halterci Halil Mutlu Kaman’da

Dünya ve olimpiyat şampiyonumuz halterci Halil Mutlu, Kaman’da öğrencilerle bir araya gelerek söyleşi yaptı.

27.03.2019
1.407
A+
A-

Dünya ve olimpiyat şampiyonumuz halterci Halil Mutlu,  Kaman’da  öğrencilerle bir araya gelerek söyleşi yaptı.

Kaman Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) tarafından organize dilen kariyer günleri kapsamında Kaman’a gelen Milli Haltercimiz Halil Mutlu, Kültür Merkezindeki söyleşide tecrübe ve birikimlerini paylaştı.

Bugünlere kolay gelmediğini ve çok çalışmak gerektiğini söyleyen Halil Mutlu, “Bizim dönemimizde imkanlar kısıtlıydı. Şimdi sizlerin istediğiniz şeylere ulaşmanız çok kolay. Zamanınızı boşa harcamayın. Ben Bulgaristan’da köyde çobanlık yaparken çalışarak, olimpiyat ve dünya şampiyonu oldum. İnanmak başarmanın yarısıdır,” dedi.

Öğrencilerle karşılıklı sohbette eden Halil Mutlu’ya program sonunda Kaymakam Murat Girgin ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İman tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Milli Haltercimiz Halil Mutlu, söyleşinin ardından ilçemizde bazı ziyaretler gerçekleştirerek hayranları ile fotoğraf çektirdi. Daha sonra Belediye Binası altındaki MHP Seçim Bürosunu da ziyaret eden Mutlu, Belediye Başkan Adayı Kenan Elvan ve ekibine başarılar dileğinde bulunarak ilçemizden ayrıldı. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  İçme Suyu Projesi Başlıyor
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.