Özel Musa Gül Hastanesi Ailesi Kurucuları Musa Gül’ün 67.Yaşını Kutladı

Şehrimizin özel hastanesi olan Özel Musa Gül Hastanesi Ailesi, Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Musa Gül’ün 67. yaşını kutladı.

23.11.2022
1.036
A+
A-

Şehrimizin özel hastanesi olan Özel Musa Gül Hastanesi Ailesi, Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Musa Gül’ün 67. yaşını kutladı.

Hastane binasında düzenlenen organizasyonda Musa Gül, tüm hastane personeline teşekkürlerini iletirken; “Bu güzel organizasyonda emeği geçen ve katılan siz değerli Hastane Ailemize teşekkür ederim. Sizlerle birlikte Kırşehir ve bölgemizde verdiğimiz emeklerle sağlık hizmetini her geçen yıl daha ileriye taşıyacağız inşallah. Her biri alanında uzman hekim kadrosuyla doğru zamanda, doğru tanı ile doğru tedaviyi bir araya getirerek doğru sağlık hizmeti sunmayı görev sayıyoruz. Ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bu bilinçle sizlerle birlikte nice mutlu yıllara kavuşmak dileğiyle,” şeklinde konuştu.

Yönetim Kurulu Üyesi Enes Said Zengin’de Musa Gül’ün doğum gününü kutlarken; “Dedem için en güzel hediye kurucusu olduğu hastanemizin daha ileriye gittiğini görmek ve hizmet halkasının genişlediğini bilmektir. Bir yılı aşkın süredir adıyla yaşattığımız kurumumuzda sağlık hizmeti için var gücümüzle çalışıyoruz. Kıymetli dedemin nezrinde yakın süreçte görevdeki hekimlerimizin yanı sıra ailemize; 1 Kardiyolog, 1 Kadın Doğum Uzmanı, 1 Anestezi Uzmanı, 1 Dâhiliye Uzmanı ve sağlıklı yaşam merkezimizin çatısı altında 1 Fizyoterapist kazandırdık. Çok yakında hasta kabulüne başlayacaklar,” dedi.

Hastane Ailesi adına tebriklerini ileten Hastane Genel Müdürü Lütfü İncir ise; “İnsan sağlığını her şeyin üstünde tutacağız. Bu onur ve görevi yerine getirirken ‘Hasta Memnuniyetini’ temel ilke olarak kabul ediyoruz. Özel Musa Gül Hastanesi olarak bu ilkenin yaşatılmasına büyük önem veriyoruz. Bizlere bu yolu açan ve hastanemizi kurup yöneten, Yönetim Kurulu Başkanımız Musa Gül Beyefendinin 67.yaş gününü en içten diklerimle kutluyorum,” şeklinde konuştu. / Haber Merkezi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kim bu Gamanlı Emmi?
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.