Özel Musa Gül Hastanesinin ilgisi Sarıışık Ailesini mutlu etti

Özel Musa Gül Hastanesinin tüm çalışanları bize olağanüstü ilgi gösterdiler, bütün işlerimiz Tekin ağabeyimiz sayesinde hızla halledildi. KBB Uzmanı hocamız Mustafa AVCU’nun öncelikli ilgisi ve başarılı ameliyatı ile çocuğumuz sağlığına kavuştu.

09.05.2023
886
A+
A-

İlçemizde yaşayan Belgin ve Okan SARIIŞIK çifti, geniz eti problemi nedeniyle ameliyat önerilen çocukları 2010 doğumlu Faruk SARIŞIK’ın tedavisi için Kırşehir merkezde bulunan Özel Musa Gül Hastanesini tercih etti. Tahlil ve tetkik süreçlerinden sonra KBB Uzmanı olan ve daha önce Kaman Devlet Hastanesinde de görev yapan Doç. DR Mustafa AVCU’nun cerrahi müdahalesi ile sağlığına kavuştu.

Tedavi süreciyle ilgili olarak Gazetemiz Kaman Ak Haber’e açıklama yapan baba Okan SARIIŞIK; “Yıllardır geniz eti nedeniyle rahatsız olan ailemizin ocak umudu oğlum Faruk’un ameliyatı için ağabeylerim Abdi ve Mehmet ile birlikte daha önce Kaman Belediyesinden tanıdığımız, Özel Musa Gül Hastanesi İdari İşler Müdürü Tekin VAR ağabeyimizi aradık. O da sağ olsun hemen hastaneye davet etti. Özel Musa Gül Hastanesinin tüm çalışanları bize olağanüstü ilgi gösterdiler, bütün işlerimiz Tekin ağabeyimiz sayesinde hızla halledildi. KBB Uzmanı hocamız Mustafa AVCU’nun öncelikli ilgisi ve başarılı ameliyatı ile çocuğumuz sağlığına kavuştu.

Tedavi sürecimizi yakından takip eden ve ameliyat ücreti konusunda bize gerekli kolaylığı sağlayan başta hastanenin sahibi hayırsever iş insanı Musa GÜL beye ve Hastane Genel Müdürü Lütfü İNCİR ile ameliyathane ekibine, 4’üncü kat sorumluları Tuğba hemşire, Sevim Büşra, Aslıhan ve İrem hemşireler ile başhemşire Muazzez Esra AKDENİZ başta olmak üzere her kademedeki tüm hastane personeline en kalbi teşekkürlerimizi sunuyoruz,” dedi.

Telefon ile görüştüğümüz Özel Musa Gül Hastanesi İdari İşler Müdürü Tekin VAR ise açıklamasında; “Kaman ve Kamanlı hemşerilerim benim için çok kıymetlidir. Onlara hizmet etmek, onların işlerine koşuşturmak bana mutluluk veriyor. Kaman’ımızın sembol isimlerinden Abdi ve Mehmet SARIIŞIK kardeşlere yardımcı olmak boynumun borcuydu,” diyerek aracılığımızla Kaman halkına saygı ve muhabbetlerini iletti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Âşık Toruni, Kültür Bakanlığı Sanatçısı oldu

KBB ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Avcu ise açıklamasında; “Hastamız bizlere geldiğinde geniz eti ve bademcik sorunu ile karşı karşıya idi. Bizler ise gerekli tetkikleri koyduktan sonra ameliyat olması gerektiğinin kanaatine vardık. Şuanda hastamız sağlıklı bir şekilde evine taburcu ettik. Bu tür hastalıklarda bizler direk ameliyat sürecini başlatmıyoruz. İlk olarak ilaç sürecini başlatıyoruz ve ilaç tedavilerinde fayda görülmemiş ve takiplerde herhangi bir gerileme olmamış ise cerrahi müdahalede bulunuyoruz. Bu müdahalenin yapılması için de hekim tarafından iyi bir şekilde değerlendirilip takip edilmesi gerekiyor. Bir defada bir muayene ile karar verilecek hasta gurubu değildir ama her çocuğunda genellikle ameliyat olmadan tıbbi tedavi ile tüm şikâyeti de geçebiliyor. Bu sebeple hastaların bu tarz şikâyetlerin hekime başvurmaları gerekiyor,” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.