Peygamberimiz, Cami ve İrşat konferansı

Kaman İlçe Müftülüğü tarafından, Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında bir konferans programı düzenlendi.

12.10.2022
600
A+
A-

Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftasında Peygamberimiz, Cami ve İrşat konferansı

Kaman İlçe Müftülüğü tarafından, Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında bir konferans programı düzenlendi.

5 Ekim 2022 Çarşamba günü Saat 14.00’de Kültür Merkezi Konferans Salonunda halka yönelik olarak düzenlenen konferansa Konya Selçuk Dini Yüksek Eğitim Merkezi Müdür Hüseyin Akıncı konuşmacı olarak katıldı.

Saygı duruşu, İstiklâl Marşımızın okunmasını müteakip Ebrişim Köyü Cami İmam Hatibi Yaşar Önemli’nin Kur’an-ı Kerimi tilaveti ile başlayan programın açış konuşmasını İlçe Müftüsü Şükrü Safa yaptı. Müftü Safa’nın selamlama konuşmasının ardından ise sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi.

Sinevizyonu müteakip konuşmacı Hüseyin Akıncı tarafından, 2022 Yılı Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftasının teması olan “Peygamberimiz, Cami ve İrşat” konusu üzerine konferans gerçekleştirildi.

Hafta kapsamındaki yarışmalarında dereceye giren imam hatipler ile hizmetlerinde üstün gayret ve başarı gösteren imam hatiplere plaketlerin takdimi ve katılımcılara Peygamberimiz Cami ve İrşat isimli kitap ile karanfil dağıtımının ardından konferans programı sona erdi. /Sultan AKTÜK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Bozok Üniversitesinden Cevizbağı’na teknik ziyaret
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.