Polis Haftası kutlandı

10 Nisan Polis Haftası nedeniyle mesai kavramı olmaksızın güvenliğimiz ve huzurumuz için cansiperane görev yapan tüm polislerimizin gününü kutlarız.

13.04.2022
554
A+
A-

Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası kapsamında Kaman İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyaretçi akını gerçekleşti.

5-10 Nisan Polis Haftası nedeniyle ilçemizdeki idareciler, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve esnaflar İlçe Emniyet Müdürlüğüne akın ederek polislerimizin günlerini kutladılar. Emniyet Müdürü Veli Eşgioğlu, kabullerde Emniyet Teşkilatının, kuruluşundan bu yana anayasa ve kanunlar doğrultusunda vatandaşlarımızın can ve mal emniyetini, toplumun huzur ve refahını sağlamak amacıyla görev yaptığını açıkladı.

Polis Hafta kutlaması kapsamında Kaman İlçe Emniyet Müdürü Veli Eşgioğlu ve beraberindeki emniyet güçleri Kaymakam Mehmet Usta’yı makamında ziyaret ettikten sonra, 10 Nisan Pazar günü ise Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk sunarak saygı duruşunda bulundular.

BAŞKANDAN İFTAR PROGRAMI

Polis Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Necati Çolak tarafından Emniyet Personeli için iftar programı düzenlendi. İftar programına Ak Parti İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu, Emniyet Müdürü Veli Eşgioğlu, emniyet personeli ve aileleri de katıldı.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak, 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle mesai kavramı olmaksızın güvenliğimiz ve huzurumuz için cansiperane görev yapan tüm polislerimizin gününü kutlarız. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kırşehir’e 15 bekçi alınacak
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.