Protokol ve partililer bayramlaştı

Kaman ilçemizde Ramazan Bayramı dolayısıyla genel bayramlaşma programı düzenlendi.

11.05.2022
672
A+
A-

Kaman ilçemizde Ramazan Bayramı dolayısıyla genel bayramlaşma programı düzenlendi.

İlk bayramlaşma programı bayram namazının ardından Çarşı Camii önünde gerçekleştirildi. Kaymakam Mehmet Usta, Belediye Başkanı Necati Çolak, İl Genel Meclisi Üyesi Emre Demirci, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu başkanları ve daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş camii önünde tek sıra safa geçerek bayramlaştılar.

TRAFİK DENETİMİ

Bayram dolayısıyla artan trafik nedeniyle kazaları en aza indirmek için alınan tedbirler ve başlatılan ‘Bayramınız Kemerli Olsun’ isimli kampanya kapsamında sürücülerimize hatırlatmalarda bulunan Kaymakam Mehmet Usta, Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı ile birlikte yapılan yol denetimlerini yerinde inceledi. Sürücü ve yolculara trafik güvenliği ve emniyet kemerinin önemi konusunda tavsiyelerde bulunan Kaymakam Usta, vatandaşların ve denetim ekibinin bayramlarını da kutladı.

ŞEHİTLİK ZİYARETİ

Ramazan Bayramı münasebetiyle Kaymakam Mehmet Usta, Belediye Başkanı Necati Çolak ve bazı protokol üyeleri ile şehit ailelerinin katılımıyla Kaman ilçemizdeki şehitliklerimizi ziyaret edildi. Arefe günü gerçekleştirilen ziyaretlerde vatanımız ve bayrağımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz için Kuran okunup dualar edildi.

SİYASİLERDE BAYRAMLAŞTI

Bayramların olmazsa olmazlarından olan genel bayramlaşma törenleri kapsamında ilçemizdeki siyasi partilerde de bayramlaşma programları gerçekleştirildi. Bayramın üç gününde de ilçemizde teşkilatı bulunan siyasi partilerde yöneticilerle parti üyeleri bir araya gelerek vatandaşlarla bayramlaştılar. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Hoş Gelişler Ola Sarı Saçlı Mavi Gözlü
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.