Ramazan Eğlenceleri Devam Ediyor

Kaman Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan Eğlenceleri, bu Ramazan’da da doludizgin devam ediyor.

15.05.2019
625
A+
A-

Kaman Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan Eğlenceleri, bu Ramazan’da da doludizgin devam ediyor.

Cumhuriyet Meydanında Ramazan’ın ikinci günü akşamı teravih namazından sonra başlayan etkinlikler kapsamında mahalli sanatçılar ve davul-zurna ekiplerinin yanı sıra ilahi grupları, Hacivat-Karagöz ve davetli sanatçılar tarafından konserlerin verilmesi beklenen Ramazan Eğlence Programının akışı hakkında gazetemize bir bilgi aktarılmamış olmasından dolayı gelecek günlerde kimlerin sahne alacağını sizlerle paylaşamıyoruz.

Belediye Başkanı Necati Çolak’ın isteği üzerine devam ettirilen Ramazan Eğlenceleri, soğuk havaya rağmen aileleriyle birlikte dışarıda vakit geçirmek isteyen Kamanlıların ilgi odağı olmakta.

Ekonomik olarak sıkıntılı günlerden geçtiğimiz bu günlerde de insanların eve kapanmasını engelleyerek dışarıya çıkmaya sevk eden Ramazan Eğlencelerinin devam ettirilmesinden dolayı çarşı esnafı da Başkan Çolak’a teşekkür etmekte.

Ayrıca, İlçe Müftüsünün teravih namazı öncesi camide yaptığı sohbet konuşmasında Ramazan eğlencelerine karşı olduğunu ve Müslümanların bu eğlencelere katılmaması gerektiğini, Müslüman’ın ibadetle ve dinlenme ile meşgul olmasını beyan etmesine karşın, Kamanlılar birlik ve beraberlik ile kaynaşmaya vesile olan bu tür etkinlikleri insanlar arasında sosyal hayatın gelişmesine katkı sağladığı için faydalı bulduklarını belirtmekteler. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Ceviz Pazarı hafta sonu kurulacak
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.