Ramazan fareleri yakayı ele verdi

Ramazan ayı içerisinde Kaman’da yaşanan çok sayıda hırsızlık olayının şüphelileri Kaman Emniyetinin dikkati sonucu yakayı ele verdi.

29.05.2019
576
A+
A-

Ramazan ayı içerisinde Kaman’da yaşanan çok sayıda hırsızlık olayının şüphelileri Kaman Emniyetinin dikkati sonucu yakayı ele verdi.

FİLM GİBİ KOVALAMACA

Edinilen bilgiye göre, 23 Mayıs Perşembe akşamı 2 ayrı evden hırsızlık yapılması üzerine çalışma başlatan emniyet güçleri, şüphe üzerine plakasız bir aracı durdurmak istedi. Dur ihtarını uymayan ve Savcılı yolu istikametine kaçan araç filmleri aratmayan bir takiple 2 ekip otosu ile sıkıştırıldı. Yakalanacaklarını anlayan şüpheliler araçla tarlaya girerek kaçmaya devam ettiler. Takip Darıözü Mahallesi mevkiinde şüphelilerin aracı terk etmesi ile yaya devam etti. Kovalamaca sonucu şüphelilerden K.K. isimli şahıs yakandı. Kaçan şüphelinin ise kimliğinin S.K. olduğu tespit edildi.

Araç üzerinde yapılan aramada son yapılan 2 evden çalınan hırsızlık malzemeleri ele geçirildi. Yakalanan K.K. sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Kapalı Cezaevine gönderilirken, S.K.’nın yakalanması için çalışmalara hız verildi.

Yakalanan hırsızlık zanlısının sorgusundan ilçemizde Ramazan ayı boyunca yapılan faali meçhul hırsızlık olayları çözülürken, zanlıların özellikle iftar davetlerine ve teravih namazına giderek evi boş bırakan aileleri takip ederek hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiklerini açığa çıkarttılar. / Muzaffer AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Mustafa Şahin Ticaret Borsası Yönetiminde
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.