Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank Kaman’da

Bakan Varank, Belediye’nin 3 Milyon 500 Bin Liralık OSB’nin eksiklerinin tamamlanması ve kesimhane projesi için destek sözü verdi.

30.06.2021
1.064
A+
A-

Bakan Varank, Belediye’nin 3 Milyon 500 Bin Liralık OSB’nin eksiklerinin tamamlanması ve kesimhane projesi için destek sözü verdi.

Kaman ilçemiz Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’dan 3 ay sonra ikinci kez bir Bakan daha ağırladı. Kaman ilçemizi ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Belediye’nin talep ve isteklerine destek sözü verdi.

Bundan yaklaşık 3 ay önce, 26 Şubat 2021 Cuma günü Kırşehir gezisi sonrasında Kaman Belediyesini ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Kaman’a Millet Bahçesi yapımı, bozulan yolların tamiri ve düzeltilmesi için 500 Bin TL ile 250 adet çöp konteynırı gönderilmesi ve Belediye Araç Parkının güçlendirilmesi için destek verileceği sözünü vermişti.

BAKAN VARANK KAMAN’DA

29 Haziran 2021 Salı günü (dün) sabah 10.30’da Kaman’a gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Belediye önünde Vali İbrahim Akın, Kaymakam Vekili Akpınar Kaymakamı Fatih Özcan, Milletvekili Mustafa Kendirli, Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Kaman İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Yılmaz Uzunay, Belediye Başkanı Necati Çolak ve Belediye Meclis Üyeleri, Kurancılı Belediye Başkanı Âdem Bıcakcı, İl Genel Meclis Üyesi Emre Demirci, daire müdürleri, belediye personeli ve partililer tarafından karşılandı.

Karşılama sonrasında Belediye Başkanlık Makamına geçen Bakan Varank ve beraberindekiler bir süre sohbet ettiler. Fotoğraf çekiminin ardından basın mensupları dışarıya çıkarılırken, toplantıyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

Bakan Varank’ın ziyareti konusunda gazetemize değerlendirmede bulanan Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın ilçemizi ziyaretinden memnun kaldıklarını ve kendilerine sundukları projelere destek sözü aldıklarını söyledi.

Kaman OSB’nin su, kanalizasyon ve aydınlatma gibi altyapısında eksik kalan bölgelerin tamamlanması için 1 milyon 500 Lira talepte bulunduklarını belirten Başkan Çolak; “İlçemizin diğer bir eksiği olan kesimhane projemiz için de 2 Milyon Liralık bir talepte bulunduk. Taleplerimize olumlu yaklaşım Sayın Bakanımız Varank, konunun takipçisi olacağını ve 2022 yatırım programına alınacağını söyledi,” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Çelebi oğlu Mustafa Çaylak vefat etti

Bakan Varank ve beraberindeki heyet Çağırkan’da bulunan Kaman Arkeoloji Müzesini ziyaret ettikten sonra Kırşehir programına katılmak üzere ilçemizden ayrıldı./ İbrahim AKTÜRK

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.