Seçim Telaşı Başladı

23.10.2013
551
A+
A-

Şuana kadar ilçemizde seçim AK Parti ve MHP arasında iki kutuplu görünmeye devam ederken, CHP’nin de Ak Parti’nin adayına göre tavır alacağı konuşuluyor.


2014 Yerel Seçimleri öncesi Kaman’da da aday adaylığı yarışı başladı.

Şuana kadar ilçemizde seçim AK Parti ve MHP arasında iki kutuplu görünmeye devam ederken, CHP’nin de Ak Parti’nin adayına göre tavır alacağı konuşuluyor.

Aday adaylığı konusunda şuana kadar tek ayağı yere sağlam basan MHP’nin adayı ve mevcut Belediye Başkanı Erhan Talu görünüyor. Talu, MHP’nin tek adayı olarak kulislerde en iddialı aday olarak görülmeye devam ediyor.

Ancak, iktidar partisi olan AK Parti’nin aday adaylarını da göz ardı etmemek lazım. Çünkü her platformda Başbakan Erdoğan’ın “Kaman”ı istiyor açıklamaları ışığında mutlaka Kaman’ı almak isteyen AK Parti teşkilatı, bunun için hummalı araştırmalar içerisinde.

Şuana kadar ilçemizde en çok aday adayına sahip olan ve çeşitlilikte öncü durumdaki Ak Parti’de İlçe Başkanı Avukat Alparslan Güzel’in aday adaylığı için istifa etmesi gündemdeki yerini koruyor. Eski Başkan Necati Çolak’ın ismi de ön planda durmakta. Aday adaylığı için çalışmalarını sürdüren Aydın Yaman, Hüseyin Şentürk, Ramazan Elvan, Haydar Memiş ile Avukat Kamil Avşaroğlu’da kulis çalışmalarını hızlandırdılar.

Öte yandan, Ak Parti’de başka gelişmelerin de yaşanacağı beklenirken, Kaman’da herkesin kabul göreceği sürpriz başka bir adayın gündeme gelmesi de dilden dile dolanmakta. Gelişmeler ışığında sürpriz ismi önümüzdeki günlerde açıklayabileceğiz.

CHP’de ise Ak Parti’nin adayının belirlenmesi beklendiği ve çıkan isme göre aday belirleneceği konuşulsa da eski İlçe Başkanlarından Ali Bektaş’ın aday adayı olarak ismi şimdiden telaffuz edilmekte. 

Bakalım, Mart’a kadar 5 ay var. Bu süre içerisinde partiler adaylarını belirlemiş ve seçim hazırlıklarını tamamlamış olacaklar. Önümüzden gelen kış ayları nedeniyle eli boş olacak Kaman halkı ise çok konuşacak ve bir karara varmış olacak. Şimdiden herkese hayırlı olsun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  N'ola ki bu Aday Karşılamaları!
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.