Söz verdik, yapıyoruz

İl Genel Meclis Üyesi Emre Demirci çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu

27.10.2020
1.393
A+
A-

İl Genel Meclis Üyesi Emre Demirci çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu

-80 kilometre altyapı çalışmasını tamamladık

-Köylerimize 40 kilometre asfalt yol ağı yaptık

-Hamit Köyümüzün imar sorununu çözüyoruz

-18 köyümüzün ihtiyaçları için ödenek çıkarttık

Kaman Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Emre Demirci, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından yaptığı çalışmalar hakkından Kasım 2019’da yaptığı değerlendirmenin ardından geçen bir yıl içerisindeki hizmetleri konusunda Gazetemiz Kaman Ak Haber’e açıklamalarda bulundu.

Seçimden sonra parti ayrımı yapmadan tüm köylerimizin halkı ve muhtarlarının istek ve talepleri doğrultusunda çalışma yürüttüğünü vurgulayan İl Genel Meclis Üyesi Emre Demirci öncelik sırasına göre İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği nezdinde çalışmalar sürdürdüğünü söyledi.

Çalışmalarını imar, arıtma, terfi hattı, altyapı ve üst yapı ile bakım onarım işleri olarak başlıklar altında özetleyen Emre Demirci, köy muhtarlarıyla gerçekleştirdiği uyumlu çalışmaları ve hızlı çözüm üretme yeteneği ile Kaman halkının hizmetinde olduğunu göstermeye devam ediyor.

Hiçbir başarının tek taraflı olmadığının altını çizen genç ve başarılı İl Genel Meclis Üyesi Emre Demirci, yaptığı çalışmalarda her zaman yanında ve destekçi olduklarını belirtiği Kırşehir Valisi İbrahim Akın’a, Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli’ye, Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan’a, Kaman Kaymakamı Şükrü Özcan’a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz’a, İl Genel Meclisi Başkanı Hacı Ömer Seyfi’ye ve Özel İdare Ekiplerine şahsı ve Kamanlı hemşerileri adına teşekkürlerini sunduğunu söyledi.

Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli’nin önderliğinde il genelinde olduğu gibi Kaman ilçemizde de yatırımların hız kesmeden devam ettiğinin altını çizen Emre Demirci açıklamasında; “Köylerimizde bu zaman kadar yapılmış en geniş kapsamlı altyapı (kollektör) ve üst yapı çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Hastanemize Kim(ler) Sahip Çıkacak?

Göreve geldiğimiz günden buyana önemle üzerinde durduğumuz köylerimizin altyapı sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Geçtiğimiz yıl Hirfanlı, Kargınkızıközü, Savcılı Kurutlu, Savcılı Esentepe, Bayramözü Köylerimizin çalışmalarını bitirip teslimini yapmıştık. Bu yıl içerisinde de Kargın Selimağa, Kekilliali, Savcılı Kışla, Yeniköy, Değirmenözü, Yelek, Ömerkahya ve İbrişim köylerimizin altyapı problemlerini de bitirdik. Toplamda 80 kilometre altyapı çalışmasını bitirip hemşerilerimizin hizmetine sunmuş olduk.

Yol medeniyettir anlayışını benimseyerek ulaşımlarında problem olan köylerimizi tespit ederek çalışmalarımıza başladık. İlçemizin örnek yolu olan Ömerhacılı sıcak asfaltı başta olmak üzere Ömerkahya, Mollaosmanlar, Hamit-Çamsarı-Yeniyapan arası ve Kekilliali köy yollarını tamamladıktan sonra; İsahocalı Köyümüzün 8 kilometrelik yol problemini ortadan kaldırdık. Yeniköy, Benzer ve Hirfanlı arasındaki toplam 14 köyümüzün ortak kullanım olan yolu olan 12 kilometrelik yolu da tamamlayarak 15 ay gibi kısa bir sürede köylerimizin toplamda 40 kilometrelik yol ağını hemşerilerimizin hizmetine sunduk.

Hamit Köyümüzde uzun süredir devam eden imar sorununda da artık sona yaklaşıyoruz. Biran önce hemşerilerimizin mağduriyeti ve problemlerini ortadan kaldırarak Hamitli hemşerilerimize müjdeyi vereceğiz. Ayrıca, Ömerhacılı Köyümüzün Enerji Terfi Hattı ihalesi de yapılmış olup en kısa sürede teslimini gerçekleştireceğiz. Çağırkan ve Ömerhacılı köyümüzde yapımı devam eden fosseptik ve arıtma çalışmamızı da tamamlayarak köylülerimizin daha temiz ve rahat yaşamaları için hizmetlerine sunduk.

Öte yandan, köylerimizin mezarlık, cami, lojman, konak ve çevre düzenlemesi ihtiyaçları için geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda gerekli destek ve imkânları sunmaya devam ediyoruz. 18 köyümüze ihtiyaçlarını gidermek için toplamda 90 Bin Lira ödenek çıkartmış bulunmaktayız,” dedi. / İbrahim AKTÜRK

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

  1. Omer yener dedi ki:

    İsden çıkartılanlar mahkeme kararına ramen iyade edinmediler önce ekmek sonra hizmet nedenmiş rasulullah efendimiz komşusu aciken tokgezen bizden deyildir demiş