Ticaret Bakanlığında 2 Hemşerimiz Genel Müdür Oldu

Kamanlı Suavi Önal, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Kırşehirli Necmettin Erkan ise Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürlüğü görevlerine atandı.

17.01.2019
926
A+
A-

Kamanlı Suavi Önal, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Kırşehirli Necmettin Erkan ise Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürlüğü görevlerine atandı.

Cumhurbaşkanlığının 10 Ocak 2019’da yayımlanan 27 numaralı Kararnamesi ile Ticaret Bakanlığında yaşanan değişikliklerle 2 hemşerimiz Genel Müdür oldu.

Sarıuşağı Mahallemizden Mehmet Önal oğlu Avukat hemşerimiz Suavi Önal, Ticaret Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevine getirildi. Kamanlı hemşerimiz daha önce de Ticaret Bakanlığı Hukuk Müşaviri görevinde bulunuyordu.

Cumhurbaşkanlığının 27 numaralı Kararnamesi ile Ticaret Bakanlığında Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürlüğü ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü birleştirilerek Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü adında yeni birim kuruldu.

Ticaret Bakanlığında yaşanan bu birleştirmenin ardından 2014 yılından bu yana Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürlüğü görevini sürdüren Kırşehirli hemşerimiz Necmettin Erkan, güven tazeleyerek yeni oluşturulan Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü olarak atandı.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak Genel Müdürlük makamına getirilen hemşerilerimizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının ülkemize ve ilimize katkılar sağlamasını temenni ederiz. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Dua ve bereket bir arada
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.