TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Kaman TSO’ya TOGG sözü

Başkan Hisarcıklıoğlu, Kaman TSO’ya ilk çıkacak olan TOGG otomobili hediye edeceği sözünü de verdi.

11.01.2023
567
A+
A-

Kaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüştü.

7 Ocak 2023 Cumartesi günü Kaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Demirci ve Meclis Başkanı Muzaffer Aktürk beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​

Kabulde, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini ileten TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, eski doğu yolunun buradan geçtiğini belirterek Kaman’ın eski bir ticaret merkezi olduğunu söyledi. Japon turistlerin bölge ve ülke ekonomisi açısından çok önem arz ettiğini de belirten Hisarcıklıoğlu, Kaman’a yapılacak olan okul için ayrılan paranın Milli Eğitime gönderildiğini açıkladı. Ayrıca, sohbette elektrikli otomobil TOGG’un üretimi konusunda işin en başında olduklarını ve araçla ilgili detaylı bilgiler aktardı. Başkan Hisarcıklıoğlu, Kaman TSO’ya ilk çıkacak olan TOGG otomobili hediye edeceği sözünü de verdi.

Kaman TSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Demirci, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Katılım sağlayan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. TOBB Başkanı Sayın Hisarcıklıoğlu’nu ziyarete ettik. Çok hoş karşılandık ve kendisi yeni yönetimimize elinden gelen yardımları esirgemeyeceğini dile getirdi. Bizde Kaman TSO olarak Başkanımız Sayın Hisarcıklıoğlu’nun her zaman yanında ve destekçisiyiz,” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonrası şahsi sosyal medya hesabından açıklama yapan ve resim paylaşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ise; “Kaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Demirci, Meclis Başkanımız Muzaffer Aktürk, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizi Birliğimizde ağırladık. Nazik ziyaretleri için teşekkür eder, yeni dönemde başarılar dilerim,” ifadelerini kullandı.

KIRŞEHİR ZİYARETLERİ

Kaman TSO’nun yeni yönetimi Kırşehir il ziyareti kapsamında Kırşehir İl Özel İdaresini ziyaret ederek İl Genel Meclis Başkanlığına seçilen hemşerimiz Emre Demirci’ye ve Kırşehir Ticaret Borsasında yeniden Başkan seçilen Neşet Yavuz ve Yönetiminde yer alan Kamanlı hemşerimiz Mustafa Şahin’e tebrik ziyaretinde bulundular. Kaman TSO heyeti ayrıca Kırşehir MHP İl Başkanlığına da nezaket ziyaretinde bulunarak İl Başkanı Arif Kılıç’la bir süre sohbet ettiler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kaman Kadın Girişimi Kooperatifi ilk kongresini gerçekleştirdi

Ziyaretlere, Kaman TSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Demirci, Meclis Başkanı Muzaffer Aktürk, Başkan Yardımcısı Erdem Tekinaslan ve Meclis Üyeleri Kazım Kaman, Nuri Tekcan, Cihan Er, Osman Öztürk, Ali Şahne ve Genel Sekreter Ercan Giziroğlu katıldı. / Pınar AKTÜRK

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.