TSO’da gelenek değişmedi, Ramazan için 100 Bin Lira

Kaman Ticaret ve Sanayi Odası, Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle 100 Bin TL’lik yardım çeki dağıttı.

06.04.2022
926
A+
A-

Kaman Ticaret ve Sanayi Odası, Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle 100 Bin TL’lik yardım çeki dağıttı.

Kaman TSO tarafından geleneksel hale getirilen “Ramazan Yardımı” bu yılda üyelerine ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaları amacıyla 200 TL’lik 2’şer adet hediye çekleri dağıtıldı.

Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Oda Başkanı Yakup Eğri, Kaman Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) olarak geleneksel hale getirdiğimiz ‘Ramazan Yardımı’ kapsamında bu yılda 250 üyemize 200 TL’lik yardım çeklerini odamız personeli marifetiyle işyerlerine ulaştırmaya devam ediyoruz. Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) temin edilen parayı hediye çeki şeklinde odamız üyelerinin tanıdığı yâda etrafında tespit ettiği ihtiyaç sahiplerine ulaştırması amacıyla yine üyelerimize teslim etmeye başladık.

Üzerinde fiyatı ve gıda maddesini alacağı firmanın adı yazılı olan çekler sadece üzerinde yazılı olan odamıza kayıtlı işyerinde geçerli olacaktır. Başka bir işyerinde geçmeyeceği gibi nakite de dönüştürülemeyecektir. Çekler, Kaman ilçemizle birlikte odamıza kayıtlı olan Akpınar ilçemizdeki üyelerimize de dağıtılmakta olup, Akpınar’daki üye işyerlerimizde de geçmektedir. İnanıyorum ki şu zor günlerde bu yardımlar yerine fazlasıyla ulaşacaktır,” dedi. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  2022 hububat fiyatları açıklandı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.