Tüm Vedalar Duygusaldır

Kaman Kaymakamlığından Sinop Vali Yardımcılığına atanan Murat Girgin için düzenlenen veda yemeğinde duygusal anlar yaşandı.

28.08.2019
650
A+
A-

Kaman Kaymakamlığından Sinop Vali Yardımcılığına atanan Murat Girgin için düzenlenen veda yemeğinde duygusal anlar yaşandı.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Sinop Vali Yardımcılığına atanan Kaymakam Murat Girgin onuruna Kaman Belediyesi ve Kaymakamlığı tarafından veda yemeği organize edildi. Yemekli programa Kaymakam Murat Girgin ile birlikte Belediye Başkanı Necati Çolak, önceki Belediye Başkanı Erhan Talu, Kurancılı Belediye Başkanı Adem Bıcakcı, Adli Erkan, Siyasi Parti Temsilcileri, İl Genel Meclis Üyeleri, Köy ve Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve Daire Müdürleri katıldı.

Yemekte, Kaymakam Girgin’in ilçemize hizmetlerini anlatan slayt gösteriminin ardından Belediye Başkanı Necati Çolak ve İlçe Yazı İşleri Müdürü Ümit Güleç tarafından birer konuşma yapıldı.

Daha sonra kürsüye çıkan Kaymakam Girgin, yaptığı veda konuşmasında; “Aralık 2016’da başladığım Kaman Kaymakamlığı görevimden Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Sinop Vali yardımcılığı görevine atanmış bulunuyorum. Görevim süre boyunca devletimizin ve hükümetimizin bize verdiği yetki ve imkânları sevgiye ve saygıya dayalı, adil ve tarafsız bir yönetim anlayışıyla vatandaşlarımıza hizmet etmek için kullanmaya gayret ettim. Yaptığımız çalışmalarda yakın ilgisini, sıcaklığını ve desteğini gördüğüm Kamanlı vatandaşlarımıza, tüm mesai arkadaşlarıma, belediye başkanlarımıza, siyasi parti başkanlarımıza, il genel meclis üyelerimize, oda başkanlarımıza, köy ve mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Kaman’a ve Kamanlılara hizmet etmiş olmaktan memnuniyet ve gurur duyuyorum. Bir dostunuz ve kardeşiniz olarak Kaman’dan ayrılıyorum. Haklarınızı helal edin,” dedi.

Konuşmasının son bölümünde yakın çalışma arkadaşlarına da veda eden Girgin, kelimeler boğazında düğümlenerek yaptığı konuşmasını “En çok kahrımızı onlar çekti” diyerek kürsüden hızlıca ayrıldı.

Konuşmaların sonunda Kaymakam Girgin’e ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Çolak tarafından plaket takdim edilirken, günün anısına da bağlama hediye edildi.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak, yakın ve samimi çalışma ve iş birliği içerisinde bulunduğumuz, ilçemize geldiği ilk günden bu yana etrafına pozitif enerji saçan, halkla iyi diyaloglar içerisinde olan, sanatçı kimliği ile sanata ve sanatçıya değer veren bir dostu uğurlamanın hüznü ile Sayın Kaymakamımız Murat Girgin’e, eşi Ayşe Girgin öğretmenimize ve evlatlarına ömür boyu başarı ve mutluluklar temenni ediyoruz. / Muzaffer AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Hastanede yaşlılara moral gecesi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.