Türk Eğitim-Sen’den öğretmenlere plaket

Öğretmen Fikret Şentürk ile Erbay Bulut emekliye ayrıldı. Türk Eğitim-Sen plaket töreni düzenledi.

10.02.2021
2.448
A+
A-

Türk Eğitim-Sen Kaman Temsilciliği, koronavirüs salgını önlemleri nedeniyle dar kapsamlı bir toplantı ile emekliye ayrılan iki üyesine plaket takdim etti.

Sendika Yönetim Kurulu Üyeleri Aydemir Uçar ile Latif Şentürk’ün hazır bulunduğu plaket takdiminde konuşan Türk Eğitim-Sen Kaman Temsilcisi Özgür Ahat, “Görevleri süresince gerek öğretmen olarak gerekse idareci olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim ve öğretimlerini en iyi şekilde almalarını sağlayarak vatana, millete yararlı bireyler olmaları için göstermiş oldukları üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı Sayın Fikret Şentürk ve Sayın Erbay Bulut öğretmenlerimizin emekliliklerini kutluyorum. Türk Eğitim-Sen ailesi olarak sendikamıza vermiş oldukları destek ve hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, emekliliğe ayrılan öğretmenlerimize bundan sonraki hayatlarında aileleri ile birlikte sağlık ve mutluluklar dilerim,” dedi.

Emekliye ayrılan 1956 doğumlu Fikret Şentürk 1981 yılında Maraş Elbistan Alkayaoğlu Köyünde mesleğe ilk adımını atarken Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulu Müdürlüğü görevini sürdürüyordu.

Yine 1956 doğumlu olan Erbay Bulut ise 1975 yılında Türkiye Elektrik Kurumunda memurluğa başladıktan sonra Devlet İstatistik Enstitüsü ve DSİ Genel Müdürlüğünde çalıştı. 1980 yılında Kaman Ömerhacılı Köyünde öğretmenliğe başladıktan sonra Halk Eğitim Merkezinde çalışıyordu.

Hatırlanmak ve değer görmenin önemli bir duygu olduğunun altını çizen Emekli Öğretmenlerimiz Fikret Şentürk ve Erbay Bulut, yaptıkları ortak açıklamada; “Vefa gösteren sendikamızın yöneticilerine şahsımız adına teşekkür ederiz,” dediler. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Yaşar Şahin’in adını yaşarken yaşatalım
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.