Türk Sağlık-Sen Kırşehir’de iş bıraktı

Türk Sağlık-Sen Genel Merkezi tarafından alınan karar gereği Kırşehir’de de sağlık çalışanları bir günlük iş bırakma eylemi yaparak basın açıklaması yaptılar.

08.12.2021
838
A+
A-

Türk Sağlık-Sen Genel Merkezi tarafından alınan karar gereği Kırşehir’de de sağlık çalışanları bir günlük iş bırakma eylemi yaparak basın açıklaması yaptılar.

6 Aralık 2021 Pazartesi günü mesaiye giden ve kartlarını okutmayan Türk Sağlık-Sen üyeleri, Acil, Yoğun Bakım, Ameliyathane ve 112 Birimlerinin çalışmalarını engellemeden saat 12.30’da Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik Binası Bahçesinde basın açıklaması yaptılar.

Türk Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Kazım Kağan Karagül tarafından okunan açıklamada; “Talebimiz nettir. Talebimiz sağlık çalışanlarımızın ekonomik sıkıntılarının giderilmesi içindir. Doktorlarımız zammı hak ediyorlar, yapılsın bir itirazımız olmaz, olamaz. Bizim isteğimiz tüm sağlık çalışanlarımızın ücretlerinin arttırılmasıdır.

Sağlık çalışanlarımız bir bütündür. Sağlık hizmetleri bir ekip işi olduğuna göre bu ekibin her bir çalışanı değerlidir. Bizde çalışanlara bir bütün olarak bakarız. Ne ayrımcılığı kabul ederiz, ne de ekonomik kayıplarımızın görmezden gelinmesine razı oluruz. Çünkü biz Türk Sağlık-Sen’iz bizim için her bir çalışan değerlidir. Onların derdi, derdimiz, isteği isteğimizdir.

Son günlerde görüyoruz ki, özellikle sosyal medyada algı oyunları ve yalanlarla sağlık çalışanlarımızın arasına fitne sokulmaya çalışılmaktadır. Çalışanlar için verdiğimiz haklı mücadeleye nifak tohumu ekip, ilgiyi ve gündemi başka yerlere çekmek isteyenler var. İyi bilsinler ki onlara ne bizler ne de çalışanlarımız fırsat vermez,” denildi. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kaman’da Pepino Yetiştirdi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.